Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes

Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes
Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes

“Cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor”.

Caner Cindoruk, actorul care dă viață personajului principal masculin Volkan, din noua producție turcească “Infidelul”, care va intra în casele românilor din 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care povestea din “Infidelul” ne va cuceri.

Caner Cindoruk, unul dintre cei mai apreciați actori turci ai momentului, a făcut câteva mărturisiri în presa spaniolă referitor la succesul producției “Infidelul”, serialul care a cucerit inimile a milioane de fani în întreaga lume.

Serialul a ajuns în peste treizeci de țări, printre care Peru, Argentina, Macedonia, Israel, Romania, Spania, Ungaria, Chile, Honduras, Costa Rica, El Salvador, Croatia, Montenegru, Bulgaria, Gracia, Franta, Puerto Rico si Statele Unite ale Americii.

„<Infidelul> a atins inimile atâtor oameni, din țări diferite, naționalități diferite … mi este uimitor. (…) Infidelitatea, știm cu toții, poate fi întâlnită oriunde în lume, cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor, și de aceea cred că serialul a cucerit rapid un public atât de vast”,  a spus actorul pentru presa din Spania.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fanii serialelor de succes de la Kanal D vor fi martori, încă din primele momente ale difuzării din fascinanta producție “Infidelul”, cum viața perfectă a frumoasei Asya s-a dovedit a fi o minciună cruntă, iar trădarea este cea care va schimbă viețile celor implicați, pentru totdeauna.

"Povestea pe care o veți descoperi în <Infidelul> este universală, de actualitate, și poate fi întâlnită în orice colț al lumii, în orice familie, sau relație. Cu toții ne putem identifica cu o astfel de astfel de situație",  a mai adăugat actorul Caner Cindoruk.

Caner Cindoruk, în vârstă de 42 de ani, este un actor turc de teatru, de film și de televiziune, iar fanii serialelor turcești l-au mai putut urmări în serialul <Stăpâna inimii> (“Hanimin Ciftligi”), producție difuzată de Kanal D.

Alături de Cansu Dere și Caner Cindoruk, telespectatorii români îi vor putea urmări în noul serial “Infidelul” și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Nu ratați, din 17 august, de la ora 20:00, “Infidelul”, o poveste de viață impresionantă, despre iubire fără limite și trădare. Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies