„Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă.” Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment!

„Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă.” Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment!
„Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă.” Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment!

Constantin Enceanu este un artist renumit în industria muzicii populare din România. Cu toate că se apropie de vârsta de 60 de ani, el rămâne într-o formă fizică excelentă, ceea ce îi permite să participe în continuare la numeroase evenimente private.

Conform artistului, cererile pentru prestații muzicale sunt numeroase, iar el a dezvăluit și suma de bani pe care o solicită pentru astfel de evenimente.

Citește și: „Pe mine mă bucură tot ce se întâmplă vis-a-vis de numele lui.” Ce gest au făcut rudele lui Petrică Mîțu Stoian față de Niculina Stoican

Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment
Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment[Sursa foto: Facebook]

Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment

 Dacă îți dorești un moment special de muzică populară, vei primi o factură, deoarece solistul afirmă că nu a cântat niciodată fără înregistrarea legală a prestației sale. Este important de menționat că suma solicitată este pentru o durată de 45 de minute de spectacol, deoarece Constantin Enceanu nu cântă întreaga noapte.

„Cine dorește să îi cânt la nuntă să mă sună și discutăm. Nu cer foarte mult.

Nu e nimic de ascuns, doar le dau factură, chitanță, nu cânt la negru, nici n-ai cum, nu merge. Nu am însă un tarif negociabil. Cer 1.500, 1.700 sau 2.000 de euro, în funcție de distanță, dacă e departe de casă. Cânt cam 45 de minute sau o oră, în funcție de atmosferă. În străinătate, nu mă mai duc, nu am timp, am deja foarte multe evenimente, aici, în țară.
Merge bine, ca în ultimii 20 de ani”,
a declarat artistul, pentru Playtech Știri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment
Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment[Sursa foto: Facebook]

Constantin Enceanu, prezent și pe litoral

În ciuda agendei pline de evenimente, Constantin Enceanu se află prezent și pe litoralul românesc, încercând să acopere mai multe stațiuni într-un interval de doar două zile.

Chiar dacă oboseala este intensă, artistul se implică cu entuziasm, deoarece afirmă că sălile de spectacole sunt mereu pline, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată.

„Merg, da, și la aceste spectacole, de la malul mării, să știți că vin foarte mulți spectatori. Eu însă nu cânt seară de seară, merg doar două zile pe săptămână, atât pot merge pe litoral. În aceste zile, facem toate stațiunile.

Mergem la Techirghiol, la Eforie Nord, la Saturn, la Neptun, mai sunt câteva teatre de vară, care stau picioare, mulțumim lui Dumnezeu!”, a precizat artistul, conform aceleiași surse.

Artistul nici nu vrea să audă de pensie

Deși se apropie de vârsta la care mulți oameni se gândesc la pensionare, Constantin Enceanu afirmă că nu are nicio dorință de a auzi de acest lucru.

Faptul că activează în domeniul muzical îl ajută să rămână în atenția publicului așa cum și dorește, ceea ce pare să-i placă artistului.

„Sunt încă angajat. Mai am până să ies la pensie. Nici nu-mi doresc, încă mai am multe de spus. Unii artiști mor pe scenă, așa s-a întâmplat și cu Maria Lătărețu, dar și cu Stela Popescu. Actrița suferise deja accidentul vascular, când venise la acea gală.

Asta e profesia, cânți până când mori pe scenă!”, a mai adăugat artistul, pentru sursa citată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment
Ce sumă cere Constantin Enceanu pentru un eveniment[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Ne auzeam la primele ore ale dimineții.” Care este regretul care îl apasă pe Constantin Enceanu, în perioada Paștelui? Artistul a vorbit despre regretatul său prieten, Petrică Mîțu Stoian

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Mi se face pielea de găină.” Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu, atunci când filma videoclipul piesei dedicate fostului său coleg de breaslă, Petrică Mîțu Stoian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies