Cântăreața Dodo, pregătiri intense pentru botez și cununie! Noi detalii despre relația cu iubitul ei: „Să ne iubim și spiritual și legal”

Cântăreața Dodo, pregătiri intense pentru botez și cununie!
Cântăreața Dodo, pregătiri intense pentru botez și cununie!

Artista nu își mai ascunde sentimentele! Dezvăluirile făcute de vedetă despre noul ei partener de viață

Dodo, pe numele său real Doinița Ioniță, se poate declara cea mai fericită mămică din lume. În urmă cu doar câteva luni, artista a adus pe lume primul ei copil, o minunăție de băiat pe nume Patrik, cel care îi aduce zâmbete în fiecare zi.

Spre uimirea tuturor, aceasta s-a despărțit de tatăl celul mic, Liviu Kevin, însă a reușit să treacă cu brio peste toate aceste momente mai puțin plăcute, ba chiar și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat, alături de care pare să își fi făcut deja planuri mărețe de viitor.

Pe lângă botezul lui Patrik, Dodo se pregătește serios și de cununia cu noul ei partener de viață!

Citeste si: Cântăreața Dodo este din nou într-o relație și are planuri mari de viitor! Artista vrea să devină mămică pentru a doua oară: „Îmi mai doresc...”

Cântăreața Dodo, pregătiri intense pentru botez și cununie!
Cântăreața Dodo, pregătiri intense pentru botez și cununie![Sursa foto: Instagram]

Dodo se pregătește de botezul lui Patrik și de cununia cu noul ei iubit!

Îndrăgita artista va organiza botezul băiețelului ei în primăvara acestui an, dar se pare că nu este singurul eveniment de proporții de care va avea parte. La doar câteva săptămâni după ce și-a oficializat relația, Dodo așteaptă deja inelul de logodnă de la noul ei partener de viață. Foarte deschisă și sinceră de fel, solista a mărturisit că este mai mult decât pregătită să-i ofere lui Patrik un tată!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu ascund că am o relație. Am recunoscut tuturor că mi-am refăcut viața, dar prefer să o țin pentru noi, că e mai bine.(...) Este o relație destul de serioasă, dar până nu o să văd un inel pe deget... La situația mea nu pot să mai stau de copilărisme, pentru că e și Patrick la mijloc și nu-mi doresc să-mi bat joc de copilul meu.

Dacă Dumnezeu consideră că noi va trebui să ne căsătorim și să fim legal, să ne iubim și spiritual și legal, de bine. Dacă nu, nu știu, las în voia sorții”, a declarat Dodo, la Antena Stars.

Citeste si: Cântăreața Dodo a născut! Cum se simte acum proaspăta mămică: „Am fost foarte norocoasă!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cântăreața Dodo, pregătiri intense pentru botez și cununie!
Cântăreața Dodo, pregătiri intense pentru botez și cununie![Sursa foto: Instagram]

Dodo, primele detalii despre nașii copilului ei

Deși a mărturisit în mai multe rânduri că nu vrea să arate întregii lumi chipul lui Patrik înainte de botez, la cererile inistente a cedat, astfel că a publicat și prima imagine cu micuțul pe rețelele de socializare. Marele eveniment va fi organizat în primăvara acestui an, iar băiatul va avea două perechi de nași, după cum a mărturisit artista.

„Eu am zis că o să-l postez după ce-l botez, dar... Am ales și părinții spirituali. Patrick are două perechi de nași. Niște prieteni din Râmnicu Sărat și din muzică, pe Cocoș de la Călărași și pe soția lui Alina”, a mai dezvăluit Dodo.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Liviu Kevin și cântăreața Dodo, oficial despărțiți! Artistul a dezvăluit adevărul: „Nu există noi trei, nici măcar noi doi!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies