Cantareata Maria Ghinea, dezvaluiri dupa 15 ani de cand a fost impuscata in cap de sot

Cantareata Maria Ghinea, dezvaluiri dupa 15 ani de cand a fost impuscata in cap de sot
Cantareata Maria Ghinea, dezvaluiri dupa 15 ani de cand a fost impuscata in cap de sot

Interpreta de muzică populară, Maria Ghinea, a trecut printr-o adevărată dramă. În urmă cu 15 ani, ea a fost împuşcată în cap de soţul ei.

"M-a impuscat in cap si a crezut ca si-a terminat rolul. M-a plimbat prin toata casa, cu sangele siroind. Am pierdut 4 litri de sange. N-am mers si n-am vorbit aproape 3 luni. A facut doar 5 ani si jumatate de inchisoare.

 

Dragos avea 5 ani si jumatate si Alexandru 13. Cand stateau unul in stanga si unul in dreapta imi spuneau <<Ridica-te, mami, ca te vom ajuta noi si te vom sprijini>>.

Eu care nu puteam vorbi, decat scriam, ii spuneam lui Dumnezeu <<Doamne, poate ca eu am gresit, poate ca nu am stiut cum sa aleg, dar gandeste-te la copiii mei. Ce s-ar intampla cu ei daca nu as fi eu si daca eu sunt vinovata, pentru ei ajuta-ma sa ma ridic>>. Am stat trei luni. (…) Eu nu l-am vazut pe Dumnezeu, dar i-am simtit prezenta in fiecare moment al vietii mele cand simteam ca nu mai pot, cand simteam ca sunt prabusita", a
povestit artista la o emisiune tv.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Imagine socanta cu Andreea Ibacka! Sotia lui Cabral a fost fotografiata cu venele taiate in cada

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies