Cantaretul Radu Ille, la un pas sa fie macelarit impreuna cu familia intr-un accident rutier

Cantaretul Radu Ille, la un pas sa fie macelarit impreuna cu familia intr-un accident rutier
Cantaretul Radu Ille, la un pas sa fie macelarit impreuna cu familia intr-un accident rutier

Momente cumplite pentru cantaretul Radu Ille! Artistul se afla in masina cu sotia si copiii lui cand a avut un accident cumplit.

Radu Ille a dezvaluit ce i s-a intamplat si a povestit cum cei cu care a avut accidentul au fost la un pas sa il linseze.

”Saptamana trecuta trebuia sa am doua evenimente. Ne indreptam spre Flamanzi de Botosani si GPS-ul ne-a bagat pe o scurtatura, unde, la un moment dat, coboram in curba, si pe sensul nostru, veneau doi carutasi si s-au urcat pe masina cu caruta. Cosmar! Daca strapungeau cu copitele, ne macelareau pe mine si pe Nina", scriu stirilekanald.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actorul care ne-a facut copilaria mai frumoasa a fost gasit mort

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies