Capa, accesoriul hot al toamnei! Vedetele te invata cum sa o porti!

Capa, accesoriul hot al toamnei! Vedetele te invata cum sa o porti!
Capa, accesoriul hot al toamnei! Vedetele te invata cum sa o porti!

Capa, sal sau poncho, acest item vestimentar cu “radacini” hippie sau etno a luat cu asalt podiumurile de moda si a devenit intr-un timp record piesa hot a acestui sezon

 

Tonul a fost dat de casa de moda Burberry care, an de an, reinterpreteaza celebra capa din gabardina. De data aceasta, a ales ca material casmirul si lana scotiana, ca imprimeu clasicul check, iar ca inovatie serviciul de personalizare, prin monogramarea cu initialele persoanei care il poarta!
Rezultatul a fost uimitor, celebritatile si bloggeri internationali au adoptat cu rapiditate capa in stil poncho in garderoba lor.
Tonul l-a dat Cara Delevingne, care a purtat chiar in show-ul Burberry Prorsum “Bloomsburry Girls” o capa personalizata cu initialele CJD (Cara Jocelyn Delevingne). In luna septembrie, Olivia Palermo a fost zarita pe strazile New York-ului cu un item vestimentar similar, pe care l-a suprapus peste o tinuta compusa din camasa si pantaloni scurti cu imprimeu cadrilat si cizme peste genunchi.
Aflata intr-o calatorie la Sydney, Rosie Huntington Whiteley a fost fotografiata la randul ei, purtand celebrul poncho, de data aceasta peste o pereche de skinny jeans, accesorizata cu cizme boho, din piele intoarsa si
o palarie in stil aussie.
La Londra, Suki Waterhouse (iubita actorului Bradley Cooper) a suprapus un poncho cu initialele ei peste un palton din lana, intr-un stil londonez perfect pentru zilele ploioase, iar modelul Malaika Firth i-a dat un twist contemporan si modern, purtandu-l cu o jacheta military si skinny jeans.
“Arhivele casei de moda Burberry contin imagini vechi din 1880 in care sunt prezentate reclame la astfel de obiecte vestimentare.
Design-ul lor a fost inspirat din activitati de relaxare ale vremii, precum vanatoarea, ciclismul sau motociclismul, poncho-urile si capele devenind populare datorita faptului ca sunt calduroase, impermeabile si usor de purtat”, a mentionat Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Creative Officer al casei de moda Burberry.
Cu nuante autumnale si print-uri clasice, salurile sau capele in stil poncho sunt piese ideale pentru garderoba de tranzitie.
Sunt usor de purtat, de asortat si de impachetat, fiind ideale pentru diminetile si serile racoroase sau inm calatorii. Poarta-le cu o pereche de jeansi si un tricou pentru un outfit relaxat si comod sau peste haine elegante, precum o rochie din matase sau un taior. In Romania, magazinul Burberry se afla in strada Luterana nr.4.

Tonul a fost dat de casa de moda Burberry care, an de an, reinterpreteaza celebra capa din gabardina.

De data aceasta, a ales ca material casmirul si lana scotiana, ca imprimeu clasicul check, iar ca inovatie serviciul de personalizare, prin monogramarea cu initialele persoanei care il poarta!

Rezultatul a fost uimitor, celebritatile si bloggeri internationali au adoptat cu rapiditate capa in stil poncho in garderoba lor. Tonul l-a dat Cara Delevingne, care a purtat chiar in show-ul Burberry Prorsum “Bloomsburry Girls” o capa personalizata cu initialele CJD (Cara Jocelyn Delevingne).
In luna septembrie, Olivia Palermo a fost zarita pe strazile New York-ului cu un item vestimentar similar, pe care l-a suprapus peste o tinuta compusa din camasa si pantaloni scurti cu imprimeu cadrilat si cizme peste genunchi.



Aflata intr-o calatorie la Sydney, Rosie Huntington Whiteley a fost fotografiata la randul ei, purtand celebrul poncho, de data aceasta peste o pereche de skinny jeans, accesorizata cu cizme boho, din piele intoarsa si o palarie in stil aussie.


La Londra, Suki Waterhouse (iubita actorului Bradley Cooper) a suprapus un poncho cu initialele ei peste un palton din lana, intr-un stil londonez perfect pentru zilele ploioase, iar modelul Malaika Firth i-a dat un twist contemporan si modern, purtandu-l cu o jacheta military si skinny jeans.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Arhivele casei de moda Burberry contin imagini vechi din 1880 in care sunt prezentate reclame la astfel de obiecte vestimentare. Design-ul lor a fost inspirat din activitati de relaxare ale vremii, precum vanatoarea, ciclismul sau motociclismul, poncho-urile si capele devenind populare datorita faptului ca sunt calduroase, impermeabile si usor de purtat ”, a mentionat Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Creative Officer al casei de moda Burberry.



Cu nuante autumnale si print-uri clasice, salurile sau capele in stil poncho sunt piese ideale pentru garderoba de tranzitie. Sunt usor de purtat, de asortat si de impachetat, fiind ideale pentru diminetile si serile racoroase sau inm calatorii. Poarta-le cu o pereche de jeansi si un tricou pentru un outfit relaxat si comod sau peste haine elegante, precum o rochie din matase sau un taior. In Romania, magazinul Burberry se afla in strada Luterana nr.4.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies