Capcane care te fac sa-ti pierzi increderea in tine! Uite ce nu este bine sa faci

Capcane care te fac sa-ti pierzi increderea in tine! Uite ce nu este bine sa faci
Capcane care te fac sa-ti pierzi increderea in tine! Uite ce nu este bine sa faci

Femeile sunt foarte critice in ceea ce priveste infatisarea, mai ales cu propria persoana. Insa cu cat insistam mai mult asupra aspectelor care nu ne plac la corpul nostru, cu atat facem mai rau.

Deviaza discutia de fiecare data cand greutatea este principalul subiect al conversatiei. Daca o prietena se plange ca are coapsele mari, tu din instinct vei spune “Ce vorbesti? Tu ai vazut ce burta am?”, lucru care nu este sanatos.

Pune binele inaintea raului. Chiar daca nu iti place o parte a corpului tau, incearca sa vezi partea plina a paharului si sa vorbesti pozitiv despre ce poti face cu acea parte a corpului.

Vei vedea ca perspectiva ta se va schimba in timp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Identifica ce parti ale corpului tau iti plac. Cand te uiti in oglinda si vezi doar defectele, focuseaza-te pe acele aspecte de care esti mandra. Poate ai soldurile mai late, insa sanii tai sunt fermi si rotunzi!

Culege complimente- de fiecare data cand cineva iti spune ca te admira in vreun fel sau ca ii place ceva la tine,

noteaza pe un biletel ceea ce spune. Odata ce vei strange cateva complimente, nu vei mai fi atat de aspra cu tine!

Vorbeste cu tine asa cum vorbesti cu sora sau mama ta. Daca cu ele vorbesti frumos, de ce ai vorbi despre tine urat?!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies