Capsulele garderobei. Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat

Capsulele garderobei. Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat
Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat

Există anumite articole vestimentare care nu ar trebui să vă lipsească din garderobă. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 elemente vestimentare de bază care nu ar trebui să lipsească din garderobă. În plus, descoperiți și cum le puteți combina cu alte articole vestimentare, astfel încât să aveți ținute perfecte. 

 

10. Tricourile si cămășile albe si negre 

Pe locul 10 se află tricourile și cămășile, atât albe cât și negre. Tricoul alb nu trebuie să lipsească niciodată din garderobă, dat fiind faptul că se poate utiliza întotdeauna ca un articol de baza, iar pe

deasupra adăugând și alte articole vestimentare, sau strict ca top, pentru alcătui o ținută potrivită. Pe lângă nuanța menționată, modelul poate să fie variat, pentru a se purta indiferent de sezon, acesta fiind un articol vestimentar absolut esențial, exact așa cum este și tricoul negru. Acesta se poate asocia cu nenumărate alte articole vestimentare simple sau care au diverse imprimeuri, pentru a oferi ținutei un cu totul și cu totul alt aspect, mult mai serios și elegant, iar dacă totuși doriți să alternați culoarea, ar trebui totuși să rămâneți tot în tonurile mai neutre. 

De asemenea, de aici nu ar trebui să lipsească nici cămășile albe simple, în special cele cu nasturi. Indiferent de ocazia la care alegi să participi, nu vei da greș niciodată purtând o astfel de cămașă, fiind absolut necesar în garderobă, iar dacă vei alege să o adaugi la o pereche de pantaloni negri, pereche pe care o vei accentua cu ajutorul unei curele, cămașa albă nu va face nimic altceva de ținută decât să îi acorde puțină eleganță și factor diferit care va atrage orice privire. 

elemente vestimentare de baza de care aveti nevoie cu adevarat
Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

9. Pulover alb, negru sau neutru 

Pe locul 9 se află puloverul alb, negru, dar și cel neutru. Bineînțeles că toate 3 ar trebui să se afle în garderoba noastră, în special cele care au un material mai fin, precum cașmirul, fiind un articol vestimentar care se poate purta indiferent de moment și anotimp, materialul fiind unul foarte ușor de purtat, iar de asemenea este un articol vestimentar care este regăsit în nenumărate alte materiale, ceea ce îl face potrivit pentru sezonul rece, atunci când se

poate regăsi dintr-o țesătură tricotată, cu mânecă lungă, care automat vă ține și de cald. 

elemente vestimentare esentiale
Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

8. Blugi închiși la culoare 

Pe locul 8 se află blugi închiși la culoare. Bineînțeles că această pereche de pantaloni este una de bază, care nu ar trebui să lipsească niciodată din garderobă. De asemenea, atunci când vine vorba despre nuanță, puteți alege și una mai deschisă, însă medie spre până la închisă, pentru că acestea sunt culorile care se potrivesc indiferent de moment, iar atunci când vine vorba despre model, puteți

alege și blugii cu talie înaltă, în funcție de propriile preferințe astfel încât să se potrivească în funcție de forma corpului. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

stiluri vestimentare
Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

7. O pereche neagră și albă de pantaloni  

Pe locul 7 se află o pereche de pantaloni neagră, dar și albă. Bineînțeles că în ceea ce este 2 perechi de pantaloni nu ar trebui să lipsească din garderobă, menționând faptul că modelul poate să fie oricare, dar

care să se potrivească indiferent de ocazie la care participați, că îi purtați de zi cu zi sau la locul de muncă, fiind atât blugi, cât și din piele, de trening, largi, și așa mai departe. De asemenea, atunci când vine vorba despre pantaloni albi, aceștia pot fi și scurți, potriviți pentru sezonul de vară, în special dat fiind faptul că sunt de o nuanță deschisă, sunt potriviți pentru temperaturile ridicate, fiind de asemenea și foarte confortabili.
De asemenea, și blugii albi sunt absolut potriviți în special pentru sezonul de primăvară, dar de ce nu și pentru toamnă și iarnă, acoperiți fiind de o haină lungă albă sau gri, această combinație arătând perfect întotdeauna. 

reguli de a te imbraca corect
Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

6. Rochie scurtă neagră și cea casual cu nasturi  

Pe locul 6 se află rochia scurtă neagră, dar și cea casual cu nasturi. Aceste 2 rochii nu ar trebui cu siguranță să lipsească din garderobă indiferent de sezon, dat fiind faptul că cea neagră scurtă, sau poate chiar și lungă, se poate purta indiferent de ocazie, dat fiind faptul că va rămâne întotdeauna o rochie elegantă. De asemenea, atunci când vine vorba despre rochia casual cu nasturi, aceasta se poate purta de asemenea la orice altă ocazie, indiferent că este vorba despre muncă, ieșire în oraș obișnuită sau evenimente precum nuntă și botez, dat fiind faptul că se poate purta de asemenea atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, fiind de asemenea un articol vestimentar extrem de lejer, la care puteți adăuga o curea obișnuită sau una mai specială pentru a face ținuta mai elegantă decât este deja, iar de asemenea puteți adăuga și o pereche de tocuri, fiind un look extrem de versatil. 

reguli vestimentare femei
Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

5. Palton 

Pe locul 5 se află paltonul. În special atunci când vine vorba despre sezonul de toamnă și iarnă, patronul nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din garderoba noastră, fiind absolut un articol de bază fără niciun dubiu, iar dat fiind faptul că este încă în trenduri, se poate regăsi pe diverse nuanțe, astfel încât îl puteți achiziționa după propriul plac, iar atunci când vine vorba despre model, acesta poate să fie pur și simplu, simplu, pentru că arată extrem de elegant, poate să aibă și nasturi sau nu, însă indiferent de alegerea făcută, dacă vă doriți să alcătuiți o ținută cu care să nu dați greș indiferent de ocazie, cu siguranță trebuie să faceți combinația dintre acest trenci, cu un tricou alb și o pereche de blugi casual, la care veți adăuga ca accesoriu și ochelarii de soare. Ținuta va fi una cu adevărat uimitoare, dar totodată și clasică, care nu se va demoda niciodată. 

Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

4. Geacă de piele 

Pe locul 4 se află geaca de piele. Și aceasta reprezintă un articol vestimentar esențial în garderobă, de bază chiar, care nu ar trebui să lipsească indiferent de sezon, dar care bineînțeles că se va purta în principal în sezonul de primăvară, toamnă, culoarea predominantă ar trebui să fie neagră, sau alta neutră, astfel încât să se potrivească indiferent de ținuta abordată, pentru a avea un aspect total diferit față de orice altă haină purtată, chiar și față de palton. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

3. Sacou 

Pe locul 3 se află sacoul. Și acesta este un articol vestimentar care trebuie neapărat să se afle în garderobă, dat fiind faptul că poate alcătui o ținută office de zi cu zi, cu succes, iar de asemenea poate să fie purtat și ca o ținută casual, ca un blazer deasupra unui tricou, în momentul în care mergeți la locul de muncă, și vă doriți totodată să aveți o ținută cât mai lejeră cu putință, dar totodată care să se păstreze și în cerințe, să fie elegantă și office. Astfel, veți putea purta acest articol vestimentar și veți arăta grozav, însă neapărat atunci când vine vorba despre nuanțe, ar trebui să aveți un sacou de o culoare neutră, pentru a se putea combina cu orice alte articole vestimentare pe care le aveți în garderobă, astfel încât, o nuanță de bej, alb sau negru, se potrivesc oricând, vor merge tot timpul și în orice ținută doriți să alcătuiți. 

Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

2. Adidași albi 

Pe locul 2 se află adidașii albi. Bineînțeles că această pereche de încălțăminte nu ar trebui să lipsească din garderobă, ba chiar dimpotrivă, indiferent de faptul că alegeți să fie albi, negri, astfel încât să alcătuiești ținute totodată elegante dar și lejere, în funcție de alte elemente vestimentare pe care alege să le puneți în ținută, sau culoarea poate să fie una puțin mai deschisă sau închisă, în funcție de preferințe, pentru a vă simți totodată unice, însă cu toate acestea, de menționat este faptul că adidașii albi nu se vor demoda absolut niciodată, fiind clasici, și făcând din orice ținută una casual și confortabilă. 

Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat[Sursa foto: freepik]

1. Ghete, mocasini, sandale negre 

Pe locul unu se află ghetele, mocasinii și sandalele negre. Bineînțeles că aceste tipuri de încălțăminte nu se vor demoda niciodată, și reprezintă elemente esențiale care nu ar trebui să lipsească din garderobă indiferent de sezon, ghetele potrivite fiind de asemenea cele în nuanțe de negru, dar poate și maro, reprezentând cu culori clasice și elegante, care se vor potrivii indiferent de ținuta aleasă, în special în sezonul rece, de toamnă și iarnă, atunci când vă doriți să aveți o ținută elegantă și clasică. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că aveți și o pereche de sandale, tot negre, sau nude, iar de asemenea nu trebuie să lipsească nicio pereche de mocasini. Aceste perechi de încălțăminte trebuie să fie neapărat în garderobă, reprezentând articole esențiale, cu care nu veți da greș niciodată, păstrându-și clasicul și eleganța întotdeauna. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Subtonurile și secretele unui machiaj reușit. Ghid detaliat pentru identificarea subtonului pielii tale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies