Cara Delevigne- designer pentru DKNY! Modelul va creea o colectie capsula pentru celebra casa de moda

Cara Delevigne- designer pentru DKNY! Modelul va creea o colectie capsula pentru celebra casa de moda
Cara Delevigne- designer pentru DKNY! Modelul va creea o colectie capsula pentru celebra casa de moda

Cara Delevigne demonstreaza ca nu este doar o fata frumoasa. Saptamana trecuta, englezoica in varsta de 23 de ani a debutat ca actrita in serialul Tv “Timeless”, a aparut in Campania Globala de toamna- iarna 2014 a casei de moda Burberry si a anuntat lansarea unei colectii capsula cu DKNY.

Dupa ce a fost imaginea brand-ului doi ani la rand, Cara a primit provocarea de a creea o colectie capsula pentru linia young Donna Karan New York, ce va contine 15 piese unisex printre care tricouri, maiouri, caciuli beanies si jachete bomber din piele.

“Intotdeauna am fost incurajata sa imi aduc contributia, stilul personal si ideile in acesta relatie profesionala. DKNY este un brand urban si indraznet, dar care pune accent pe stilul personal” a declarat Cara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Modelul are 5,5 milioane de fani pe Instagram, asa ca si-a provocat prietenii sa participe la un casting virtual. Acestia vor incarca fotografii folosind hashtag-ul #CaraD4DKNY iar astfel vor participa la o tombola in urma careia norocosii castigatori vor poza alaturi de Cara, la New York, in noua campanie ce va fi lansata in luna noiembrie a acestui an.

Brandul DKNY este prezent in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies