Carantină totală din cauza noii tulpinii de COVID-19?! Ce spun experții?

carantina totala anunt romania
din cauza noii tulpini de covid-19 se poate impune din nou carantina totală

Noua tulpină de COVID-19 din Marea Britanie face ravagii. Experții spun că vom suferi din această cauză.

Noua tulpină de COVID-19 apărută în Marea Britanie îi îngrijorează pe foarte mulți experți. Ce spun specialiștii despre soluția care ar putea fi găsită, în cazul în care COVID-19 va lovi din nou.

Carantină totală din cauza COVID-19?!

Din cauza noii tulpinii de COVID-19 în toate regiunile din Anglia se recomandă introducerea carantinei totale, conform specialiștilor din cadrul Scientific Advisory Group for Emergencies.

Acest lucru ar însemna impunerea unui plan de urgență nivel 4, fiind cel mai ridicat de până acum. Toate magazinele non-esențiale, dar și saloanele de înfrumusețare și sălile de spectacol ar putea fi închise.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, despre vaccinul anti-COVD-19: „Campania de vaccinare..."

Specialiștii din Anglia recomandă de asemenea și restricții de circulație în toate regiunile din Marea Britanie, din cauza noii tulpini apărute.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

carantina total covid 19 romania
putem ajunge din nou în pragul carantinei totale din cauza pandemiei de COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

Sindicatele din Educație cer Executivului condus de premierul Boris Johnson ca școlile să rămână închise, dat fiind faptul că această nouă tulpină poate afecta și copiii. Această teorie este susținută și de Paul Hunter, profesor de medicină în cadrul Univeristății East Anglia.

„Dacă această nouă variantă se află în spatele creșterii numărului de cazuri în rândul acestei grupe de vârstă, acest lucru este foarte îngrijorător”, conform declarațiilor profesorului britanic.

Marea Britanie va scoate un vaccin anti-COVID-19

Un grup farmaceutic britanic, împreună cu cercetători de la Universitatea Oxford sunt gata să scoată un alt vaccin împotriva COVID-19. 

Citeste si: Cercetătorul Octavian Jurma, despre noua tulpină COVID-19: "Am pierdut controlul..."

carantina totala romania tulpina noua covid
autoritățile iau în calcul posibilitatea unei noi carantine totale din cauza COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

„Credem că am descoperit formula câştigătoare şi începem să ajungem la un nivel de eficacitate, care, după două doze, este la fel de ridicat ca al celorlalte (vaccinuri)”, a declarat Pascal Soriot, director general.

Laboratorul din Marea Britanie a anunțat că vaccinul împotriva COVID-19 are o eficiență de 70%. Vaccinul produs în Anglia este ieftin și nu trebuie păstrat la o temperatură atât de scăzută precum cel produs de Pfizer/BioNTech.

Acest lucru va face vaccinarea mai ușoară.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

O nouă mutație a COVID-19, descoperită în Italia! Seamănă cu cea din Marea Britanie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies