Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea ajung mâine la Timișoara!

Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea ajung mâine la Timișoara!
Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea ajung mâine la Timișoara!

Andreea Mantea: “Vrem să vă cunoaștem personal, să vă vedem față în față. Dacă vă doriți să fiți aici, în , puteți! (…) Tot ce trebuie să faceți este să veniți la casting”

Caravana “Casa iubirii” pleacă prin ţară în căutarea celor care îşi caută dragostea adevarată! Cei care au curajul să răspundă provocării celui mai frumos sentiment, iubirea, au ocazia să participe la casting si sa cunoasca o parte din echipa acestui reality show de succes. Andreea Mantea, amfitrioana emisiunii cu și despre iubire, a oferit detalii inedite astăzi, în cadrul ediției de prânz a Știrilor Kanal D, prezentate de Ilinca Obădescu.

“Vreau să vă anunț că începem o super caravană a <Casei iubirii>. Vom fi prezenți în fiecare oraș mare din România. Începem cu Timișoara, apoi vom veni la Craiova, la Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi bineînțeles vom fi și în Bucureşti, pentru că vrem să vă cunoaștem personal, să vă vedem față în față, și vrem să vă îndeplinim dorința de a veni în <Casa iubirii>, dorința de a vă face prieteni noi, de a trăi experiența vieții voastre și, cel mai și cel mai important, de a găsi marea iubire.

Dacă aveți curaj, dacă vă doriți din tot sufletul să vă îndrăgostiți, să simțiți fiorul iubirii, sau pur și simplu să vă faceți prieteni noi, sau să aveți parte de această experiență de care au parte concurenții pe care ii urmăriți în fiecare zi (…) ei bine, tot ceea ce trebuie să faceți este să veniți la casting “, a spus plină de entuziasm, Andreea Mantea, în cadrul Știrilor Kanal D.

Nerăbdătoare să-i întâlnească pe potențialii noi concurenți de la <Casa iubirii>, dornici să-și găsească sufletul pereche, Andreea Mantea a lansat o invitație chiar pentru ziua de maine, când, alături de echipa emisiunii, îi va aștepta pe primii doritori să apară în show-ul televizat.

“Mâine și poimâine (vineri și sâmbătă – n.r.) ne vedem în Timișoara, de la ora 11:00, la hotel Boavista, voi fi acolo.

Vă treziți de dimineață, beți cafeluța, stați cu ochii pe <Casa iubirii> puțintel, și apoi fuga-fuga la casting! Așadar, tot ceea ce vă trebuie este curajul! Dacă va doriți să fiți aici, în <Casa iubirii>, puteți!”, a concluzionat Andreea Mantea, în cadrul Știrilor Kanal D.

Castingul se va desfaşura în urmatoarele oraşe şi zile, după cum urmează:

Timişoara: 21 -22 octombrie (în Timişoara, castingul se desfaşoară la hotel Boavista, în intervalul orar 11:00 – 19:00)

Craiova: 24 octombrie (la Craiova, castingul se desfaşoară la hotel Prestige, în intervalul orar 10:00 – 19:00)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 Iaşi: 28-29 octombrie

 Galaţi: 31 octombrie

 Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie

 Bistriţa: 7 noiembrie

 Constanţa: 11-12 noiembrie

 Braşov: 17-18 noiembrie

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Sibiu: 19-20 noiembrie

 Bucureşti: 23-26 noiembrie

***  Vom reveni în curând şi cu celelalte informaţii referitoare la loc şi interval orar desfaşurare al castingului în toate oraşele în care va ajunge caravana “Casa iubirii”.

 

Mai multe informaţii despre caravana “Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului şi Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesând: kanald.ro. Reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni pâna vineri, de la 10:00 și 16:30, şi sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies