Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Brașov

Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Brașov
Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Brașov

Andreea Mantea se va afla vineri și sâmbătă alături de cei care își doresc să se înscrie la castingul pentru emisiunea de la Kanal D

Caravana "Casa iubirii" ajunge mâine și sâmbătă la Brașov, pe 18 și 19 noiembrie. Toți cei care își doresc să aibă șansa să participe în emisiunea “Casa iubirii” vor fi așteptați de Andreea Mantea și de echipa reality-ului de la Kanal D, la castingul ce se va desfășura vineri și sâmbătă, în intervalul 10:00 și 19:00, la Hotel Gott (Strada Johann Gött, numărul 2).  

Va aștept cu drag la Brașov, de această dată! Toți cei care sunteți în căutarea sufletului pereche, acum e șansa voastră.

V ș  aștept, alături de colegii mei, la casting, în minunatul Brașov pentru a va cunoaște mai bine și, de ce nu, pentru a va oferi ocazia să intrați chiar în <Casa iubirii>!! ”, spune Andreea Mantea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După ce se va afla în Brașov, caravana de casting “Casa iubirii” își va continua drumul și în Sibiu, weekend-ul viitor, pe 25 și 26 noiembrie.

            Mai multe informații despre caravana “Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului și Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesând:  kanald.ro  .  Reality show-ul “Casa iubirii” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și sâmbăta și duminică de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies