Carbunele medicinal elimina toxinele din organism si scade colesterolul

Carbunele medicinal elimina toxinele din organism si scade colesterolul
Carbunele medicinal elimina toxinele din organism si scade colesterolul

Carbunele medicinal are proprietati terapeutice uimitoare.

Se gaseste in farmacii, la preturi foarte accesibile, si poate trata multiple afectiuni ale sistemului digestiv. Mai poate reduce colesterolul, inflamatiile si iritatiile si acţionează ca un eficient detoxifiant, existand nenumarate cure de detoxfiere cu carbune medicinal, recomandate de specialisti.

Actioneaza ca un detoxfiant si pentru cazurile in care ai inghitit prea multe medicamente sau diferite substante toxice. Un tratament de numai o saptamana, cu cate o pastila pe zi, garanteaza scaderea concentratiei de colesterol din sange si imbunatatirea activitatii inimii si a creierului.



Carbunele medicinal este o doctorie cu efecte recunoscute in lupta cu indigestia, dar si pentru ca trateaza crizele de gastrita. Poate fi luat fie preventiv, fie in momentul in care starea de rau se instaleaza.

De asemenea, trateaza balonarea sau arsurile la stomac, situatii in care se impune consumul a una-doua lingurite cu pulbere de carbune. Praful se umezeste in putina apa, apoi se ia cu 30 de minute inaintea meselor principale.
Carbunele e de ajutor si intoxicatiilor cu diverse substante toxice, caz in care se amesteca o lingurita cu pulbere intr-un pahar cu apa si se bea, dupa care se consuma cel putin un litru de apa.

Desi e greu de crezut are capacitatea de a albi dintii. Pentru aceasta il puteti folosi cu incredere intr-o cura de trei saptamani, timp in care nu numai ca va veti albi dantura, dar aceasta va fi si mai sanatoasa.
Procedeul e simplu: dizolvati o lingura cu pulbere de carbune vegetal in 150 ml lapte cald si beti de doua ori pe zi.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cele care fac crize de astm e bine sa bea un amestec obtinut din doua linguri cu carbune la un pahar cu apa sau o capsula de carbune medicinal. In acest caz, tratamentul este recomandat sa se urmeze sapte zile consecutiv, timp in care alimentatia trebuie sa se bazeze mai mult pe fructe si pe paine si mai putin pe legume.
Bolnavul nu are voie sa faca miscari bruste si e indicat sa aplice o compresa cu carbune vegetal pe abdomen, in zona ficatului.
Sursa: www.doctorulzilei.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies