Cardi B și Offset s-au împăcat: „Este greu să nu poți vorbi cu cel mai bun prieten al tău”

Cardi B și Offset s-au impacat
Cardi B și Offset s-au impacat

Cei doi au decis să își mai dea o șansă și să lase în urmă toate neînțelegerile, iar de ziua vedetei, Offset a venit cu un cadou de sute de mii de dolari.

La nici o lună după ce a anunțat că se desparte de soțul său, Cardi B a revenit cu o declarație care a șocat pe toată lumea.

Artista de muzică rap și Offset au decis să își mai dea o șansă, iar motivul este unul surprinzător. Ei bine, Cardi B și Offset sunt pregătiți să își mai dea o șansă.

„A început să îmi fie dor de el. Este greu să nu poți vorbi cu cel mai bun prieten al tău. Și este foarte greu să nu ai relații intime”, a dezvăluit fără nicio remușcare Cardi B, după ce zilele trecute a reușit să îi șocheze pe fanii săi cu o fotografie în care apare topless.

„I-am zis lui Offset că simt să fac fotografia, apo am apăsat pe buton și am văzut că se încarcă și am început să spun: „Doamne, Doamne Offset, fotografia se încarcă.

Iar el era wow, wow, wow”, a dezvăluit artista pe contul său de Instagram. Însă fanii au fost mai degrabă curioși să știe ce căuta Offset în patul său și nu au fost atât de interesați de fotografia topless.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cardi B și Offset s-au impacat
Cardi B și Offset s-au impacat, dupa o luna[Sursa foto: Instagram]

Cardi și Offset au fost surprinși împreună și la ziua de naștere a artistei, unde bărbatul a venit cu un cadou extravagant, un Rolls Royce Cullinan, iar pentru fiica lor, acesta a cumpărat un

scaun pentru mașină în valoare de 8000 de dolari.

Deși artista nu a clarificat dacă cererea de divorț a fost retrasă pentru totdeauna, este evident faptul că există o chimie puternică între ei și că nu sunt pregătiți să o ia pe drumuri separate.

Cardi B și Offset s-au căsătorit în 2017 în mare secret

În luna iulie 2018, cei doi au devenit părinții unei fetițe.

Deși au circulat intens zvonurile legate de sarcina ei, Cardi B a recunoscut că este gravidă abia la mijlocul lunii aprilie, când era deja în al doilea trimestru de sarcină. 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Roxana și Turcu de la Puterea dragotei s-au împăcat din nou

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cardi B și Offset s-au despărțit, după 3 ani de mariaj

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies