Care a fost diferența de vârstă dintre părinții Elenei Merișoreanu. Ce sfat i-a dat tatăl ei cu privire la căsătorie: “Întotdeauna se spunea la țară că bărbatul trebuie să fie mai mare decât femeia"

Care a fost diferența de vârstă dintre părinții Elenei Merișoreanu. Ce sfat i-a dat tatăl ei cu privire la căsătorie: “Întotdeauna se spunea la țară că bărbatul trebuie să fie mai mare decât femeia
Care a fost diferența de vârstă dintre părinții Elenei Merișoreanu. Ce sfat i-a dat tatăl ei cu privire la căsătorie: “Întotdeauna se spunea la țară că bărbatul trebuie să fie mai mare decât femeia"

Elena Merișoreanu a vorbit despre diferența de vârstă dintre părinții ei și sfaturile cu privire la căsătorie primite de la tată.

Elena Merișoreanu, cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară, a vorbit, în cadrul emisiunii În Oglindă, despre diferența de vârstă dintre părinții ei, care era de 20 de ani. La acea vreme, la țară se spunea că bărbatul trebuie să fie mai mare decât fata, pentru a putea să coordoneze toată gospodăria. Atunci, artista era curtată de un diplomat, mai mare decât ea cu 15 ani, iar când l-a adus acasă, tatăl ei a spus că este omul potrivit pentru măritat, în schimb mama sa nu a fost de aceeași părere. 

„S-a însurat cu tata care era mai mare cu 20 de ani. Întotdeauna se spunea la țară că bărbatul trebuie să fie mai mare decât femeia. E cu scaun la cap și el trebuie să coordoneze. Cam așa a fost. Când eu am venit în București, îmi făcea curte un bărbat care era diplomat, dar era mai mare cu vreo 15 ani decât mine. Și când m-am dus acasă, a vrut neapărat să cunoască părinții, iar tata zicea: „cu ăsta să te măriți că e om fain.

E mai mare. Dar mama zicea, săraca, Dumnezeu s-o ierte: „Lasă-l că tu când o să fii în floarea vârstei, ăsta o să fie bătrân.”, a povestit Elena Merișoreanu.

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul ei cu care este de peste 5 decenii

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu după operația la genunchi? Vedeta a vorbit despre intervențiile estetice: „Mulțumesc că există totuși esteticieni.”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Elena Merișoreanu a vorbit despre faptul că a fost absentă în viața copiilor ei! „Am avut prilejul să întâlnesc personalități, să fiu apreciată.”

În cadrul aceleiași emisiuni, artista a povestit cum l-a cunoscut pe bărbatul care avea să îi devină soț și cu care este căsătorită în prezent de peste 50 de ani. 

“A venit și el (nr. soțul), tot după un turneu făcut în Valea Jiului. El făcea practică pentru că terminase școala de ofițeri. Soțul surorii mele era prieten cu el și mai venea pe la noi pe acasă. Și a zis: “Hai și tu acasă să o cunoști pe Nuța”. Așa îmi spunea. “Vino să o cunoști pe cumnata mea că vine și ea acasă, e în turneu.”

El a venit la spectacol, m-a văzut, și a doua zi dimineață, tata, mâncare, cum e la țară, pune de toate pe masă. Și l-am cunoscut. Era tânăr, slăbuț, frumușel. Eu eram cu altul. Un frate al regretatei Ionela Prodan. Vorbeam cu el, nu se punea problema încă de căsătorie. Și ne-am cunoscut, mama spunea că stă în București, e tânăr, în același an născuți. Eu eram într-un turneu în Japonia și când am venit, nu mai păstrăm corespondența cu fratele Ionelei.”,
a mai povestit Elena Merișoreanu.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”! Care vor fi noile zile și ore de difuzare ale îndrăgitei producții din 30  septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Elena Merișoreanu a vorbit despre faptul că a fost absentă în viața copiilor ei! „Am avut prilejul să întâlnesc personalități, să fiu apreciată.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul cu Alexandru Ciucu: ”Nu sunt complet vindecată”

Ce face Carmen Brumă atunci când își dorește să se abată de la alimentele sănătoase și care este rutina ei într-o zi obișnuită. “Niciodată mai frecvent.”,

Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor


Cookies