Care a fost greșeala făcută de Mihai Mitoșeru, în relația cu fosta soție? „Noi prima oară când ne-am despărțit, eu eram convins că eu n-am nicio vină!"

Care a fost greșeala făcută de Mihai Mitoșeru, în relația cu fosta soție? „Noi prima oară când ne-am despărțit, eu eram convins că eu n-am nicio vină!
Care a fost greșeala făcută de Mihai Mitoșeru, în relația cu fosta soție? „Noi prima oară când ne-am despărțit, eu eram convins că eu n-am nicio vină!"

La distanță de un an de la despărțirea de fosta soție, Mihai Mitoșeru a realizat greșeala pe care a făcut-o în relație.

Mihai Mitoșeru  este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune, de la noi din țară. Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului Eu sunt ANAMARIA PRODAN, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața sa profesională, dar și personală. Printre acestea, s-a aflat și greșeala pe care acesta a făcut-o, în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu fosta sa soție.

Care a fost greșeala făcută de Mihai Mitoșeru, în relația cu fosta soție

Citește și: Mihai Mitoșeru, despre iubirile din viața lui. Care a fost motivul pentru care a ajuns să divorțeze? „Eu sunt foarte asumat cu tot.”

fosta sotie
Care a fost greșeala făcută de Mihai Mitoșeru, în relația cu fosta soție?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Camelia Mitoșeru a ajuns să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală! Prin ce clipe grele a trecut Mihai Mitoșeru, alături de mama sa: „Putea să fie de 20 de ani și să nu știe!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Deși la începutul despărțirii, acesta era sigur că nu are nicio vină și că, dimpotrivă, fosta soție este vinovată pentru situația în care au ajuns, se pare că la ceva vreme, a realizat că nu a apreciat-o atât cât ar fi meritat și nici nu s-a purtat cu ea, exact așa cum era benefic, pentru o relație. De aici, Mihai Mitoșeru chiar îi sfătuiește pe cei apropiați să aibă mai multă grijă de partenere, pentru a nu ajunge în situația sa.

Faptul că n-am apreciat-o și că nu m-am purtat cu ea cum ar fi meritat.(...) Noi prima oară când ne-am despărțit, eu eram convins că eu n-am nicio vină, că ea e nebună și ea s-a purtat urât cu mine.(...) Deci prima oară... și cam un an de zile așa am gândit, am și zis și niște tâmpenii, bine au fost interpretate, ca de obicei.

(...) După care am zis, ia stai un pic că nu e chiar așa, stai așa că nu e... dar uite că acum nu mai mi-e bine, nu mai e asta, acum nu-mi place niciuna, ce bine era... Și am zis ok, hai să vedem, înseamnă că am greșit. Ok, hai să-mi cer scuze, hai să înțeleg că am greșit, hai să mă schimb și până la urmă m-am schimbat pentru mine, că poate nu m-am mai schimbat pentru ea, că poate n-o să mai avem nicio treabă.
Noi acum avem doar o relație, cum să zic de... Bună, bună, ia cățelul, dă-mi cățelul, ia cățelul. Și încerc să evit cât pot și să nu vorbesc și să fug, cum ne vedem, hai că am treabă și fug, știi? Și ea!(...)

Și m-am gândit și la altceva. Au trecut cinci ani, totuși... cred că am greșit noi și eu și cred că și ea, că ne-am despărțit că...

totuși eu acum sunt singur și nu am familie, copii, ea nu e cu nimeni, n-are familie, copii, adică cred că totuși...(...) Eu din câte știu, nu, dar eu ce știu, știu de până acum șase-opt luni, când chiar vorbeam cu mama ei sau cu cineva, adică țineam legătura. Acum am încercat și să mă detașez.(...)

Citește și: Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Uite dau sfaturi, știi? Că am o chestie, când treci cu niște chestii, dai sfaturi. Am în jurul meu cupluri și le spun: „Oameni buni, știu că vă certați, dar vezi că e greu să mai găsești pe cineva ok în ziua de azi, eu zic să ai grijă!”, la toți le spun, la toți le spun! ”, a declarat Mihai Mitoșeru, î n cadrul podcast-ului menționat anterior.

mihai mitoseru fosta sotie
Care a fost greșeala făcută de Mihai Mitoșeru, în relația cu fosta soție?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Camelia Mitoșeru a ajuns să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală! Prin ce clipe grele a trecut Mihai Mitoșeru, alături de mama sa: „Putea să fie de 20 de ani și să nu știe!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cum a reacţionat Pepe când a auzit că Raluca Pastramă a declarat că fetele sunt puse în pericol la domiciliul actual: " Nu ţine vrăjeala asta la instanţă"

Monica Anghel este invitata emisiunii Play IT, sâmbătă de la ora 17:15. “Eu și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine.”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies