Care a fost momentul în care Nicolai Tand a început să aprecieze mai mult, locul său natal? "Am plecat în toată țara asta și am lucrat în lung și în lat, toate le-am făcut!"

Care a fost momentul în care Nicolai Tand a început să aprecieze mai mult, locul său natal?
Care a fost momentul în care Nicolai Tand a început să aprecieze mai mult, locul său natal? "Am plecat în toată țara asta și am lucrat în lung și în lat, toate le-am făcut!"

Nicolai Tand este un cunoscut bucătar, însă puține sunt persoanele care știu unde s-a născut acesta.

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu unde s-a născut acesta, dar și ce studii deține. 

Când a început să aprecieze mai mult, Nicolai Tand, locul său natal

Citește și: Nicolai Tand, declarații despre începutul vieții în Franța. Cum se întreținea bucătarul: „Cerșeam, pur și simplu cerșeală. Mi s-au schimbat prioritățile.”

nicolai tand
Care a fost momentul în care Nicolai Tand a început să aprecieze mai mult, locul său natal[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Nicolai Tand, despre motivul pentru care a dat faliment restaurantul său în pandemie. „Eșecul era destul de simplu.”

Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului La Mijloc, al lui Codin Maticiuc, acolo unde a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa profesională, dar și cea personală.

Astfel, printre acestea s-a aflat și momentul în care a realizat cât de mult apreciază locul său natal, dar și ce are acesta de oferit, dar și locul în care s-a născut și studiile pe care le deține.

Am început să apreciez Maramureșul mai mult în momentul când am fost în Franța, pentru că am trăit numai la Maramureș, am plecat în toată țara asta și am lucrat în lung și în lat, toate le-am făcut, toate meseriile, că și copil, bineînțeles.

Și în momentul când am fost în Franța și-mi povestea un bucătar despre cum e să faci o mâncare bună, că-ți trebuie să ai o găină de țară, eu care crescusem la în țară și mâncam doar din grădină găini, în care aveai o carne de miel de care ziceai… uau, asta e crescută acolo și e tăiată de acum două zile, lăsată un pic. (…) Adică eu mi-am dat seama că noi, la mine în Maramureș avem niște lucruri atâte de faine, în care francezii le scoteau așa de mult în evidență și mie mi se părea atât de firești
că am început să zic… uau, adică dacă el apreciază foarte mult și eu ar trebui să apreciez lucrurile în care eu am crescut, adică… învățăm de la străini să apreciem lucrurile pe care le ai în țară, pentru că noi cred, trăim toată ziua între ele, e cumva o normalitate. (…)

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Oana Lis și Viorel Lis. Cum arăta Oana Lis la începutul relației cu fostul primar al Bucureștiului FOTO- kanald.ro

Citește și: Românii Gabi, Dana și fiica lor Alex au fost găsiți morți într-un garaj din Valencia. Tăvălugul apei i-a luat prin surprindere- stirilekanald.ro

Rozavlea, pe Valea Izei (n.r. acolo s-a născut). (…) Până la 20 de ani (n.r. a locuit acolo), într-o comună. M-a făcut cetățean de onoare primarul, acum doi ani de zile. (…) Noi plecam de acolo la lucru, în Banat se muncea foarte mult, la fân, la cartofi, la săpat, la construcții pe vremea lui Ceaușescu. (…) În Rozavlea am făcut eu (n.r. școală), n-am numai 10 clase… am școala vieții.

”, a declarat Nicolai Tand, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

locul sau natal
Care a fost momentul în care Nicolai Tand a început să aprecieze mai mult, locul său natal[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Nicolai Tand, despre motivul pentru care a dat faliment restaurantul său în pandemie. „Eșecul era destul de simplu.”

După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor

Primele imagini din penthouse-ul în care urmează să se mute Culiță Sterp cu Daniela Iliescu

Cine este Culiță Sterp și ce studii are

Varză călită cu carne la ceaun, rețetă pregătită de Anna Lesko! Cum pregătește artista, acest fel de mâncare tradițional? „Vom folosi pulpă de porc!"

Ce meserie are Patrick de la Casa iubirii! Iată cu ce se ocupa chipeșul tânăr până să se înscrie la emisiune pentru a-și căuta jumătatea

Ultimele cuvinte ale celor doi români luați de ape în Valencia! Cutremurător ce i-au spus fiicei lor la telefon


Cookies