Nicolai Tand este un cunoscut bucătar, însă puține sunt persoanele care știu unde s-a născut acesta.
Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu unde s-a născut acesta, dar și ce studii deține.
Când a început să aprecieze mai mult, Nicolai Tand, locul său natal
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului La Mijloc, al lui Codin Maticiuc, acolo unde a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa profesională, dar și cea personală. Astfel, printre acestea s-a aflat și momentul în care a realizat cât de mult apreciază locul său natal, dar și ce are acesta de oferit, dar și locul în care s-a născut și studiile
“ Am început să apreciez Maramureșul mai mult în momentul când am fost în Franța, pentru că am trăit numai la Maramureș, am plecat în toată țara asta și am lucrat în lung și în lat, toate le-am făcut, toate meseriile, că și copil, bineînțeles. Și în momentul când am fost în Franța și-mi povestea un bucătar despre cum e să faci o mâncare bună, că-ți trebuie să ai o găină de țară, eu care crescusem la în țară și mâncam doar din grădină găini, în care aveai o carne de miel de
Rozavlea, pe Valea Izei (n.r. acolo s-a născut). (…) Până la 20 de ani (n.r. a locuit acolo), într-o comună. M-a făcut cetățean de onoare primarul, acum doi ani de zile. (…) Noi plecam de acolo la lucru, în Banat se muncea foarte mult, la fân, la cartofi, la săpat, la construcții pe vremea lui Ceaușescu. (…) În Rozavlea am făcut eu (n.r. școală), n-am numai 10 clase… am școala vieții. ”, a declarat Nicolai Tand, în cadrul podcast-ului menționat anterior.