Care a fost relația lui Giani Kiriță cu mama lui în copilărie. Cum a fost nevoit de mic să se învețe cu greutățile vieții: „N-am fost mămos. Eu am văzut sacrificiul suprem.”

Care a fost relația lui Giani Kiriță cu mama lui în copilărie. Cum a fost nevoit de mic să se învețe cu greutățile vieții: „N-am fost mămos. Eu am văzut sacrificiul suprem.”
Care a fost relația lui Giani Kiriță cu mama lui în copilărie. Cum a fost nevoit de mic să se învețe cu greutățile vieții: „N-am fost mămos. Eu am văzut sacrificiul suprem.”

Giani Kiriță a vorbit despre care a fost legătura lui cu mama sa în copilărie și cum a reușit să se învețe cu greul încă de mic.

Giani Kiriță, cunoscutul Sportiv, un om căruia nu-i place niciodată să piardă și care a cunoscut ambiția încă de minute, am muncit de fiecare dată la visul lui pentru a-și îndeplini toate dorințele.

Relația pe care Giani Kiriță a avut-o cu mama lui în copilărie

Citește și: Cum a reacționat Giani Kiriță când l-a cunoscut pe primul iubit al fiicei sale: „Cine e? Unde stă? Cazierul. Vreau să îi cunosc tot de la A la Z.”

Giani Kiriță
Giani Kiriță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Giani Kiriță, adevărul despre tatăl său! Fotbalistul a fost părăsit de acesta când avea 3 ani: „Jucam fotbal și îl vedeam în spatele porții. Nu a venit niciodată să vorbească cu mine.”

Invitat în cadrul podcastului realizat Ilinca Vandici, aceasta a vorbit despre relația pe care avut-o cu mama lui încă din copilărie și despre faptul că nu a fost niciodată mămos,

deoarece mama a trebuit să țină și locul tatălui și a învățat ce înseamnă greul încă de mic.  „Eu n-am fost mămos.  Nu m-a ținut ca pe un băiețel cum se întâmplă la foarte mulți și ies fetițe, în ghilimele. Dacă a fost și tată, pe noi ne-a crescut și mamaia mea. Ea venea în weekend la noi și nu a fost iubirea cea de mămoșenie. A fost: „trebuie să fii bărbat, uite așa, uite așa.”
S-a sacrificat foarte mult, a pățit foarte multe, a fost bătută tare de tot de tata și am spus-o de mai multe ori. Prin câte a trecut femeia asta, prin câte operații, prin câte chinuri. A avut foarte multe operații la rinichi, pe spate.”,
a spus Giani Kiriță.

Giani Kiriță și-a luat viața în mâini încă de la vârsta de 13 ani

Giani Kiriță
Giani Kiriță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Sportivul spune că și-a luat viața în mâini încă de la 13 ani, atunci când s-a bazat pe propriile forțe și a muncit în fiecare zi pentru a-și îndeplini visul. 

„Ea lucrat și de noapte, lucra noaptea, venea dimineața acasă, ne făcea de mâncare, ne dădea și nouă să mâncăm, ne călca și echipamentul de joc, mergea și îl și spăla. Eu am văzut sacrificiul suprem. Ne-a povestit cât a fost greu, dar nu ne-a zis că s-a sacrificat. Și asta se simte, se vede, iar tu, ca și copil, trebuie să le respecți pe viață și să le apreciezi.
Mi-am luat gentuța de la 13 ani singur, mi-am luat în spate și am crezut în ceea ce fac. Mama mi-a zis să am grijă la școală, că nu poate să mă întrețină și la fotbal, iar eu practic am crezut în mine. Copil să fii, în ziua de azi, fotbalist, să nu ai niciun sprijin, e foarte greu. Pentru că până la urmă, tatăl te ia și te duce.”,
a mai spus Giani Kiriță.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Este o traumă pe care o am și acum!” Giani Kiriță, mărturisiri emoționante despre lipsa figurii paterne din viața lui

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies