Care a fost trauma prin care a trecut Toni Grecu, atunci când era mic și ce a făcut pentru a depăși sărăcia acelor vremuri? "Eu, micuț fiind, m-am urcat să mă dau cu sania, dar zăpada era un pic afânată!"

toni grecu
Care a fost trauma prin care a trecut Toni Grecu, atunci când era mic și ce a făcut pentru a depăși sărăcia acelor vremuri?

Toni Grecu are o amintire mai puțin plăcută din copilărie, care între timp s-a transformat într-o traumă.

Toni Grecu este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune din România, fiind unul dintre cei trei fondatori ai grupului umoristic Divertis. Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului VREAU SĂ ȘTIU, acolo unde a dezbătut mai multe subiecte legate de viața sa personală și profesională. Printre acestea, a dezvăluit și care a fost trauma resimțită în copilărie, dar și cum a reușit să iasă din sărăcia vremurilor de când era mic.

Ce traumă are Toni Grecu, încă din copilărie

Citește și: Cine este Toni Grecu. „Emisiunile de umor politic nu trebuie să lipsească”

amintire mai putin placuta
Care a fost trauma prin care a trecut Toni Grecu, atunci când era mic și ce a făcut pentru a depăși sărăcia acelor vremuri?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Deși se afla la o vârstă fragedă, iar singura dorință a sa era de a se da cu sania, din cauza stratului prea mare și a faptului că zăpada era afânată, Toni Grecu nu a mai putut scoate piciorul, ceea ce l-a speriat foarte tare.

Eu am rămas... într-o iarnă, fiind mic așa, țin minte chestia asta, pentru că a fost o mică traumă, atunci o mică traumă provenită dintr-o mare panică, de fapt.

N-am putut să mai îmi scot piciorul din zăpadă. Eram pe un morman de zăpadă, înalt de vreo 2 metri, pe stradă. Atâta era zăpada, era cât gardul și nu circula... cum să circule, ce vorbim aici? Și eu, micuț fiind, m-am urcat să mă dau cu sania, dar zăpada era un pic afânată și am rămas înfipt în zăpadă și am început să țip că m-am speriat tare, că rămân acolo și că îngheț.
”, a declarat Toni Grecu, în podcast-ul menționat anterior.

Cum a reușit să iasă din sărăcia acelor timpuri

Deși prea multe opțiuni nu avea la acea vreme, dar nici la acea vârstă, tot ce a putut face Toni Grecu  pentru a ieși din sărăcie, a fost să se autodepășească, mergând la școală.

Nu exista ideea de bogăție, nu, nimeni n-avea mașină, nimeni n-avea...

eram niște oameni modești, toată lumea era modestă și asta a însemnat pentru... cel puțin pentru mine, a semănat în mine dorința de a depăși și de a mă autodepăși și de a face tot ce pot ca să ies din sărăcie, să fac ceva, să încerc să fac ceva și am fost la școală .”, a menționat acesta, în același podcast.

atunci cand era mic
Care a fost trauma prin care a trecut Toni Grecu, atunci când era mic și ce a făcut pentru a depăși sărăcia acelor vremuri?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies