Care era porecla lui Carmen Tănase din copilărie și care sunt lucrurile care o enervează cel mai tare. „Este un subiect care mă revoltă, mă preocupă, mă înfurie.”

Care era porecla lui Carmen Tănase din copilărie și care sunt lucrurile care o enervează cel mai tare. „Este un subiect care mă revoltă, mă preocupă, mă înfurie.”
Care era porecla lui Carmen Tănase din copilărie și care sunt lucrurile care o enervează cel mai tare. „Este un subiect care mă revoltă, mă preocupă, mă înfurie.”

Carmen Tănase a vorbit despre lucrurile care o enervează cel mai tare.

Carmen Tănase, îndrăgita și cunoscuta actriță, este mereu sinceră atunci când vine vorba de viața ei, iar în momentele în care este provocată să facă o retrospectivă a copilăriei, nu ezită de fiecare dată să vorbească cu drag despre ea. În cadrul unui interviu pentru Canal 33, Carmen Tănase a vorbit despre porecla ei din copilărie și motivul pentru care a fost numită într-un anumit fel.

Chiar dacă atunci era foarte slabă, a recunoscut că mânca non-stop și de fel este foarte pofticioasă.

Îi plac în mod normal alimentele sărate, însă nu refuza niciodată un tort dacă îl are în față. Cu toate acestea, mâncarea nu este punctul despre care să vorbească foarte des și preferă să nu intre în astfel de discuții.  „Țânțăroaica. (nr. Porecla ei de când era mică) Eram foarte slabă, foarte slabă.

Aveam două picioare lungi, tot timpul atârnau pe undeva și mâncam non-stop. Sunt pofticioasă. Îmi plac lucrurile sărate în principal, dar câteodată mi se face poftă de dulce și pot să rad un tort.”, a spus Carmen Tănase.

Care sunt lucrurile care o revoltă pe Carmen Tănase

Citește și: Carmen Tănase, despre dragostea față de animale și povara acestei griji: „Eu nu am concediu de 5 ani pentru că nu am cu cine să le las. Nu am încredere în nimeni că face ceea ce fac eu.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Îmi propun doar atât. Nu-mi fac planuri, nu-mi trasez obiective.” Carmen Tănase, despre ceea ce își dorește de la 2024. Actrița a dezvăluit tradiția pe care o respectă în seara de Revelion

Cât despre subiectul pe care ar putea să îl discute actrița o zi întreaga, aceasta a spus că ar putea vorbi foarte mult despre nedreptăți, mai ales cele care de-a lungul vieții au atins-o în mod special.

Nedreptatea în general, în lume, este un subiect care o revoltă pe Carmen Tănase și preocupă totodată, dar o și înfurie, în funcție de anumite subiecte. Aceasta a fost mereu vocală și deschisă, mărturisind părerile sincere despre anumite lucruri din jurul ei. Nu trece cu vederea nici atunci când unei persoane din jurul ei i se întâmplă anumite lucruri în defavoarea lor și încearcă să le ia apărarea.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Despre multe, în principiu despre nedreptăți.

(nr. Despre ce ar putea vorbi o zi întreagă). Despre cele care m-au atins în mod special. Nedreptatea în general, în lume, este un subiect care mă revoltă, mă preocupă, mă înfurie.”, a mai spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Un copil nu ai crește, un copil n-ai lua.” Carmen Tănase este acuzată că îngrijește foarte mulți câini, în detrimentul copiilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies