Care este adevărata relație dintre Carmen de la Sălciua și Jador? Cântăreața recunoaște: „Eu sunt o femeie asumată!”

Jador și Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația lor
Jador și Carmen de la Sălciua, colaborare inedită

Jador a recunoscut că și-ar dori-o pe Carmen de la Sălciua ca mamă a copiilor săi, stârnind un val de reacții din partea fanilor.

Carmen de la Sălciua a rupt tăcerea și a dezvăluit ce se întâmplă de fapt în spatele ușilor închise și care este adevărul despre relația cu Jador. Cântăreața a vorbit deschis despre legătura cu faimosul de la Survivor, spunând că îl susține și speră ca acesta să se întoarcă acasă cu marele premiu al competiției.

Potrivit wowbiz.ro, Carmen de la Sălciua a oferit câteva declarații și despre fostul soț, Culiță Sterp, rămânând însă destul de rezervată.

Artista a mărturisit că o cunoaște de mult timp pe Daniela Iliescu, actuala iubită a cântărețului, aceasta fiind chiar invitată la nunta lor. Carmen de la Sălciua a declarat că se bucură pentru faptul că fostul ei soț va deveni tătic.

Citeste si: Carmen de la Sălciua nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19: „Are legătură cu cipul...”

Jador și Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația lor
Jador și Carmen de la Sălciua[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația cu Jador

Carmen de la Sălciua a fost mult mai deschisă în declarațiile cu privire la Jador. Artista nu a contenit cu laudele la adresa cântărețului, dar a subliniat faptul că între cei doi este vorba strict  de o relație frumoasă de prietenie și nu s-a pus niciodată problema de o relație amoroasă.

Citeste si: Jador a mărturisit de ce a venit la Survivor 2021! "Vreau să uit..."

Jador și Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația lor
Jador și Carmen de la Sălciua, la filmările celui mai nou videoclip[Sursa foto: wowbiz.ro]

„La un moment dat, noi doi am fost și la film. Era în perioada în care el filma pentru acel reality-show, ne-am văzut la mall și am mers la film împreună. Noi ne-am cunoscut nu doar ca artiști, ne înțelegem bine ca femeie cu bărbat.

Nu, nu avem o relație, nu se poate spune așa ceva… Și nu mi-ar fi rușine să o recunosc dacă ar fi pentru că, la o adică, eu sunt o femeie singură, asumată…” 
a spus Carmen de la Sălciua, pentru sursa citată.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Sper să vină cu trofeul să demonstreze că este, cu adevărat, și un bărbat puternic. Da, probabil că ne vom vedea după Survivor, mă uit la fiecare ediție, îi țin pumnii… Și când se va întoarce poate vom merge și la o cafea, să stăm de vorbă și despre alte subiecte în afara colaborărilor. El este un băiat extraordinar, este un tip interesant, are suflet de artist și, sper deosebire de mine, este suficient de curajos să arate tuturor cum este el în viața reală.

El nu se ascunde niciodată, nu are inhibiții, este așa cum, probabil, își dorește fiecare să fie, dar se teme de camerele de luat vederi. E adevărat, când vine vorba de relații, din ce am înțeles, nu este la fel de dezinhibat, uneori se teme să arate ce simte, dar asta este probabil din cauza experiențelor pe care le-a avut”,  a mai spus Carmen de la Sălciua.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Berna de la "Puterea Dragostei", primele declarații despre sarcină! Ce spune blondina?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies