Care este dieta lui Mihai Trăistariu. Artistul a slăbit 4 kilograme într-o săptămână

Care este dieta lui Mihai Trăistariu. Artistul a slăbit 4 kilograme într-o săptămână
Care este dieta lui Mihai Trăistariu. Artistul a slăbit 4 kilograme într-o săptămână

Mihai Trăistariu este unul dintre ce mai apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să își strângă o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

El are 46 de ani și s-a decis să aibă un nou stil de viață, începând cu 2023. Astfel, cântărețul a reușit deja să slăbească câteva kilograme într-un timp foarte scurt. Iată cum a reușit!

Citește și: Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”

Cum a slăbit Mihai Trăistariu 4 kg într-o săptămână

Care este dieta lui Mihai Trăistariu
Care este dieta lui Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu  s-a ambiționat să slăbească, deoarece în momentul în care s-a urcat pe cântar și a văzut că are 72 de kilograme. El a menționat că de la pandemia s-a îngrășat 10 kilograme, iar înainte de ea avea 62.

„De la pandemie m-am îngrășat 10 kilograme. Aveam 62 înainte de pandemie, în 2019, cam ăsta e normalul meu unde arăt perfect. După pandemie și doi ani de stat acasă, am ajuns la 72 de la mâncat mult.

De la cele 72 de kilograme am ajuns totuși, în decembrie 2022, la 69. M-am enervat și m-am dus la sală. Fac aparate, nu mai fac intens. Acum șase ani am avut antrenor personal ca să fac mușchi. Acum însă, nu mai vreau mușchi, că am făcut burtă și țâțe, acum vreau să dau colăceii jos ca să fiu slab!”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unui podcast.

În anul 2023 a fost la fel de motivat și a decis să abordeze alt stil de viață. Artistul a renunțat la micul dejun și mănâncă doar o dată pe zi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mihai Trăistariu mânca foarte multe dulciuri, după spusele lui, în fiecare zi își lua tiramisu și consuma foarte multă pâine.

„La mine buba sunt foietajele dulciurile, făinoasele, spaghetele. În fiecare zi îmi luam tiramisu, mâncam dulce și pâine multă. Acum, în loc de dulce bag o linguriță de miere cu propolis. Am făcut și băi cu sare că mă dureau oasele. Ce dietă?! Nu mănânc nimic, doar apă și răbdări prăjite! Acum am 65 de kilograme. M-am urâțit la față. Dar îmi stă bine la corp”, a

povestit cântărețul.

Citește și: “Nu-mi cade fața și nu am pungi la ochi, nici cearcăne.” Oana Roman a dezvăluit secretul tenului perfect!

Care este dieta lui Mihai Trăistariu
Care este dieta lui Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Ce sumă cere Mihai Trăistariu pentru un concert

Mihai Trăistariu a menționat că și-a fixat prețul la 1.500 de euro pentru un recital de 45 de minute, dar există și situații în care mai lasă din preț.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500

de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură”, a povestit acesta.

Așadar, pentru 45 de minute de cântat, Mihai Trăistariu cere nu mai puțin de 7400 de lei.

Care este dieta lui Mihai Trăistariu
Care este dieta lui Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

“Am avut un tată absolut fabulos.” Mara Bănică, în lacrimi! Jurnalista a văzut fotografii cu tatăl ei în viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies