Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream. Ce sunt, cum diferă și cum să le alegi corect!

Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream. Ce sunt, cum diferă și cum să le alegi corect!
Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream. Ce sunt, cum diferă și cum să le alegi corect!

Machiajul poate reprezenta o prioritate pentru anumite persoane. Însă știați care este diferența între un BB Cream și un CC Cream? 

Aflați din rândurile următoare, care sunt caracteristicile unui BB Cream, dar și care sunt caracteristicile unui CC Cream, astfel încât să le puteți diferenția. În plus, descoperiți și care sunt principalele diferențe între cele doua produse. 

 

BB Cream (Blemish Balm Cream): îngrijire și machiaj într-un singur produs 

În ceea ce privește BB Cream-ul, se pare că specialiștii menționează faptul că este un produs hidratant, care are o textură fină, destul de fluidă, precum o cremă.

Se pare că acesta este unul dintre produsele care se îmbunătățesc pe zi ce trece mai mult, oferind nenumărate beneficii tenului nostru atunci când aplicăm produsul, oferindu-ne astfel o îngrijire completă, acoperire potrivită, de asemenea, dacă aceasta conține și SPF, cu siguranță produsul va fi și mai bun. În prezent, acest produs este regăsit în diverse magazine, și în diverse nuanțe, aspect care nu a fost întotdeauna așa. 

Cu toate acestea, în prezent, BB Cream-ul este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru ten, atunci când avem nevoie de o îngrijire sporită a pielii, sau altfel spus de o acoperire, fiind cunoscut și sub numele de balsam de frumusețe, denumire care provine de la fluiditatea sa, în comparație cu cea a unui CC Cream. Este deja cunoscut faptul că acest produs deține o putere mare de hidratare, Anumiți specialiști chiar afirmând faptul că BB Cream-ul este produsul utilizat deseori în cazul persoanelor care au un ten mai uscat, produsul fiind și puțin nuanțat, motiv pentru care este

folosit de nenumărate persoane în locul fondului de ten, produsul ajutând la netezirea pielii și oferim totodată și protecție solară, perfectă pentru zilele mai călduroase. 

Finisajul rămâne ușor, plăcut, iar în cazul în care totuși mai simțiți nevoia să adăugați, o puteți face fără nici o problemă, astfel încât să ajungeți la rezultatul dorit, într-un final, acoperind imperfecțiunile în momentele în care ne dorim să corectăm puțin tenul nostru, deseori acest produs fiind utilizat în momentul în care ne apare o roșeață nedorită, reușind astfel să scăpăm de ea, sau de diverse pete, produsul

fiind unul care nu încarcă tenul, fiind astfel chiar greu de sesizat. 

Citește și: Diferența dintre BB Cream și Fond de ten. Lupta pentru acoperire și cum să alegi produsul ideal pentru tine!

ce este bb cream
Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj pentru birou. Ghid pas cu pas pentru un machiaj profesional și elegant, potrivit pentru mediul de birou!

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

CC Cream (Color Correcting Cream): corectare a culorii și acoperire avansată 

Atunci când vine vorba despre un CC Cream, se pare că și acesta deține o gamă variată de produse, dar și de nuanțe, aspect care este foarte benefic pentru toată lumea care își dorește să găsească nuanța potrivită tenului și a nu face diverse erori în acest sens.

În comparație cu BB Cream, se pare că CC Cream deține o acoperire mai mare, susține înfrumusețarea tenului, pentru ca la final să obțineți fie un finisaj mat, fie unul strălucitor, în funcție de produsul ales. Indiferent de caz, acest produs se fixează foarte bine pe față, deseori conținând și SPF, aspect care îl face mult mai benefic pentru ten. 

Printre aceste beneficii ale CC Cream-ului, se regăsește și faptul că este un produs anti-îmbătrânire, care previne totodată și apariția liniilor pe ten.

CC Cream-ul este deseori utilizat în locul fondului de ten, dat fiind faptul că deține o acoperire foarte mare, exact ca acesta, însă nu îl încarcă atât de tare și îi oferă și nenumărate alte beneficii. În ceea ce privește beneficiile aduse, acest produs este foarte hidratant, dat fiind faptul că deține nenumărate ingrediente puternice, regăsite de asemenea și la fondul de ten. Astfel, acest produs se mai poate utiliza și ca tratament, având aceste beneficii și nu numai, fiind perfect pentru momentele în care ne dorim să corectăm anumite zone ale tenului, în cazul în care ne dorim să le aplicăm pe întreaga suprafață a tenului, având o acoperire completă, pielea arătând astfel mult mai sănătoasă. 

care este diferenta intre un cc cream si un bb cream
Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream[Sursa foto: freepik]

 

Diferențe Cheie: beneficii, acoperire și corectarea culorii 

Beneficii 

Astfel, diferențele principale dintre cele 2 produse constau în beneficiile oferite, acoperirea pe care o dețin, dar și cum corectează nuanța acestora, imperfecțiunile aflate pe tenul nostru. Astfel, am aflat faptul că un BB Cream este un produs hidratant, oferindu-ne astfel o îngrijire completă a tenului, iar în plus ne mai și ferește de razele soarelui, dat fiind faptul că produsul conține și SPF. În plus, produsul denumit și balsam de frumusețe, ajută la netezirea pielii, fiind potrivit chiar și în cele mai călduroase zile. 

În schimb, în ceea ce privește un CC Cream, se pare că acesta susține și el înfrumusețarea tenului, beneficiile sale fiind multiple, printre care aflându-se și faptul că deține SPF, aspect care este foarte important, în special în sezonul călduros. În plus, printre beneficiile oferite tenului nostru, se află și faptul că CC Cream-ul este un produs anti-îmbătrânire care previne apariția liniilor nedorite de pe ten, având în compoziția sa nenumărate ingrediente puternice, dar totodată și hidratante, fiind comparat deseori cu un fond de ten. Produsul se poate utiliza și ca tratament datorită acestor beneficii oferite, pentru ca, în cele din urmă, pielea noastră să arate, dar și să fie mult mai sănătoasă. 

bb cream pareri
Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream[Sursa foto: freepik]

Acoperire 

În ceea ce privește acoperirea, atunci când vine vorba despre un BB Cream, dat fiind faptul că acest produs are o textură mult mai fină, fluidă, în comparație cu un CC Cream, acoperirea este una nici prea mare, dar nici prea mică, clasându-se undeva la mijloc, fiind asemănată cu o cremă. Cu toate acestea, produsul este desemnat ca fiind unul dintre cele mai bune reușind să acopere imperfecțiunile în momentul în care ne dorim să avem un ten cât mai curat cu putință, produsul fiind deseori utilizat în momentul în care pe tenul nostru există zone de roșeață sau chiar pete, acesta ajutându-ne să scăpăm de ele.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atunci când vine vorba despre un CC Cream, acesta deține cu siguranță o acoperire mult mai mare în comparație cu un BB Cream, textura sa fiind una asemănătoare cu cea a unui fond de ten, un produs care, de altfel, se fixează chiar foarte bine pe ten, fiind utilizat deseori în momentele în care ne dorim, fie să facem mici corectări asupra anumitor zone ale tenului, fie că dorim să îl aplicăm pe întreaga suprafață a sa, acoperirea fiind completă, iar totodată pielea arătând foarte sănătoasă. 

diferenta dintre bb cream si cc cream
Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream[Sursa foto: freepik]

Corectarea Culorii 

Nu în ultimul rând, de precizat este și faptul că un BB Cream este regăsit în zilele noastre, în diverse nuanțe, fiecare persoană în parte având la dispoziție o gamă largă, din care poate alege cu siguranță nuanța potrivită tenului său. Astfel, atunci când vine vorba despre corectarea culorii, textura fină și fluidă, chiar cremoasă a acestui produs ne ajută tenul să fie nuanțat în zonele în care chiar este nevoie, neexistând o diferență notabilă a nuanței naturale pe care tenul nostru o deține, în comparație cu cea oferită de produs. Acoperirea este una netedă, finisajul ajutând exact cum se cuvine să fie acoperite imperfecțiunile. 

În schimb, un CC Cream deține și el o gamă variată de produse, automat și de nuanțe, motiv pentru care, exact ca în cazul unui BB Cream, și un CC Cream este potrivit în momentele în care ne dorim să corectăm anumite zone ale tenului anume, sau să îl aplicăm în totalitate, acoperirea fiind una completă, cu un finisaj care va oferi pielii noastre o strălucire nemaivăzută, dar totodată și naturală. 

 

Alegerea corectă pentru tine: tip de piele și nevoi 

Acestea fiind spuse, în funcție de tipul de piele pe care îl aveți, sau de nevoile pe care le aveți, puteți alege fie dintre un BB Cream, fie dintre un CC Cream, ambele produse având beneficiile particulare, unele chiar și comune, în funcție de acoperire, fie medie, fie mai puternică, vă puteți asigura de faptul că tenul va arăta cât mai natural cu putință, însă totodată veți reuși să și acoperiți imperfecțiunile nedorite, moment în care tenul vostru va beneficia și de o hidratare aparte și de o luminozitate potrivită. 

bb cream pentru ten uscat
Care este diferența dintre BB Cream și CC Cream[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

SPF înainte sau după crema hidratantă? Care este ordinea corectă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies