Care este diferența dintre un parfum și un tester

Diferenta dintre parfum si tester
Diferenta dintre parfum si tester, ce sa alegi

Citește mai jos care sunt diferențele majore dintre un parfum și un tester și cum poți recunoaște un parfum original.

Atunci când vine vorba despre parfumuri, fiecare persoană are preferințele sale personale. Unele persoane apreciază parfumurile fructate, în timp ce altele își doresc să poarte pe piele parfumuri cu note lemnoase, fresh, dulci ori orientale.

În trecut, parfumurile erau folosite exclusiv de către oamenii extrem de bogați, care plăteau o adevărată avere pentru câțiva mililitri de parfum.

Acum, accesul la parfumuri de calitate este mult mai accesibil, iar industria cosmetică și a parfumurilor a evoluat foarte mult pentru toate buzunarele.

Citeste si: Citate celebre spuse de Coco Chanel. "Dacă te-a uimit frumusețea unei femei, dar nu-ți amintești ce purta, atunci era perfect îmbrăcată."

Tester parfum
De ce este diferit un tester de un parfum original[Sursa foto: Pexels]

Citeste si: DESCOPERĂ: Care este diferența dintre apa de toaletă și apa de parfum 

De aceea, în prezent se regăsesc pe piață parfumuri pentru toate gusturile, dar și pentru toate buzunarele, fiind accesibile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Probabil că în parfumerii sau în magazinele de profil ai observat că există parfumuri originale și parfumuri tester și te-ai întrebat care este diferența dintre cele două.

Ce este testerul de parfum

Ei bine, diferența este una mai mult de marketing decât de conținut.

În timp ce parfumul original are un ambalaj atrăgător, este pus într-o țiplă de plastic și nu ai acces la el până la momentul cumpărării, parfumul de tip tester este lăsat la vedere și îl poți testa direct pe piele sau pe bețișoarele de hârtie speciale pentru testarea parfumului. Astfel, îți poți da seama dacă ți se potrivește aroma respectivă și dacă în contact cu pielea ta și cu PH-ul tău parfumul are rezistență.

Citeste si: Cum îţi dai seama dacă un parfum este original

Diferenta dintre un parfum si un tester
Diferenta dintre un parfum si un tester, iata care este mai puternic[Sursa foto: PixaBay]

Pentru că, așa cum probabil ai aflat, același parfum poate mirosi diferit de la o persoană la alta. De aceea, parfumierii de top recomandă testarea parfumului direct pe piele, pentru a simți cu adevărat aroma. Nu te grăbi să cumperi un parfum, aplică-l la încheietură și lasă-l timp de câteva ore să poți vedea cum trece de la notele de vârf la notele de mijloc și apoi la cele finale.

Dacă îți place cum miroase după câteva ore și mirosul de pe pielea ta persistă, atunci îl poți achiziționa și te poți bucura de el.

Parfumul tester este parfumul pe care clientul îl folosește în parfumeriile tradiționale, în momentul în care își dorește să vadă cum miroase un produs. Așadar, este un parfum original și identic cu produsul aflat la vânzare.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Diferenta intre tester si apa de parfum
Diferenta dintre un parfum si un tester, ce spun specialistii[Sursa foto: Pexels]

În ciuda unor idei care circulă de mai mulți ani, parfumul de tip tester nu este mai puternic decât parfumul expus la vânzare, nu miroase mai puternic și nu are altă compoziție.

Cât costă un parfum tester

Cu toate acestea, trebuie precizat că parfumurile de tip tester sunt comercializare de producători la prețuri mult mai mici, deoarece ambalajele originale pot costa foarte mult.

De aceea, testerele vin ambalate într-o cutie simplă de carton. Testerul este prezentat în aceeași sticluță ca parfumul aflat la vânzare și poate veni în sticle mai mici decât cel aflat la vânzare. Unele sticle de tip tester pot veni și fără capac, fără partea de sus.

Diferența dintre apa de parfum și tester

Multe persoane aleg să cumpere parfumuri de tip tester deoarece sunt mult mai ieftine decât parfumurile originale. De aceea, dacă alegi să cumperi un astfel de parfum, acesta poate veni ambalat și vândut astfel: cu cutie și capac, cu cutie și fără capac, fără cutie și cu capac, fără cutie și fără capac. Însă, produsul din interior va fi identic cu cel original.

Dacă îți dorești să oferi un parfum cuiva, este recomandat să îi oferi și o sticluță de tester, care poate avea o capacitate de 2 sau 5 ml. Aceste sticluțe se găsesc în parfumerii, iar persoana căreia îi oferi cadoul îl poate testa întâi și se poate bucura de el înainte de a desface produsul original.

De asemenea, înainte de a cumpăra un parfum, dacă îți dorești să persiste mai mult, atunci trebuie să știi că apele de parfum rezistă mai mult decât apele de toaletă. Iar dacă îți permiți să dai ceva mai mulți bani pentru un parfum, poți alege o esență de parfum.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Parfumuri pentru femei care au făcut istorie

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies