Care este, în prezent, relația dintre Lili Sandu și Bogdan Stelea, prima ei iubire. „Asta mi-am dorit. Ani buni am suferit cumva pentru că nu a fost să fie.”

Care este, în prezent, relația dintre Lili Sandu și Bogdan Stelea, prima ei iubire. „Asta mi-am dorit. Ani buni am suferit cumva pentru că nu a fost să fie.”
Care este, în prezent, relația dintre Lili Sandu și Bogdan Stelea, prima ei iubire. „Asta mi-am dorit. Ani buni am suferit cumva pentru că nu a fost să fie.”

Lili Sandu a vorbit despre cum este în prezent relația dintre ea și Bogdan Stelea.

Lili Sandu și Bogdan Stelea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, fiind prima ei iubire. Chiar dacă lucrurile s-au terminat între ei, timpul le-a arătat că respectul este cel mai prețios.

Care este relația dintre Lili Sandu și Bogdan Stelea în prezent

Citește și: „Nu m-am gândit niciodată că relația cu Bogdan îmi va aduce notorietate. Când l-am cunoscut, el era căsătorit.” Lili Sandu, despre prima dragoste cu Bogdan Stelea și de ce nu s-au căsătorit

Lili Sandu
Lili Sandu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă simțeam neputincioasă. Eram revoltată, debusolată, profund tristă.” Lili Sandu a trecut prin momente extrem de grele în 2023, din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lili Sandu a povestit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, despre care este relația ei cu fostul partener de viață, Bogdan Stelea, dar și ce anume își spun atunci când se întâlnesc.

„Dacă ne vedem, ne salutăm. Bogdan era prieten cu fostul soț al prietenei mele. Înainte mergeam și mai jucam jocuri, ieșeam cu ei la întâlniri, se știe cu Silviu, au jucat și fotbal, se înțeleg. Nu știu de ce trebuie să porți ranchiună. E un bărbat în ochii căruia te-ai uitat și i-ai spus că îl iubești. Cum poți să îl urăști, orice ți-ar fi făcut.

Cred că timpul vindecă și asta mi-am dorit. Când ne vedem, ne salutăm, nu ne sunăm, îl întreb ce a făcut, mă bucur pentru succesul lui. Este o relație pe care mi-am asumat-o și Silviu știe asta. Ce-ar fi să spun „nu, hai să nu vorbim.” A fost o iubire extrem de mare, a fost prima mea iubire. Ani buni am suferit cumva pentru că nu a fost să fie.”,
a spus Lili Sandu.

Când l-a cunoscut Lili Sandu pe Bogdan Stelea, cel care avea să fie marea ei  iubire pentru o perioadă

Lili Sandu
Lili Sandu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cadrul aceluiași podcast, Lili Sandu a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Bogdan Stelea și dacă i-a adus relația cu el notorietate.

„Eu, când l-am cunoscut pe Bogdan, cumva exista numele în industria de atunci. Muzicală, să zic așa. Eram cumva cunoscută, nu la un nivel foarte mare, era ce era la perioada aia. Când l-am cunoscut pe Bogdan, era normal ca toată notorietatea aia, deoarece era portarul Naționalei României, dar eu când l-am cunoscut, nu știam foarte multe lucruri despre el.

El m-a atras și punct. La cum eram în perioada aia, erau și alți bărbați, adică puteam să aleg foarte ușor. Bogdan a fost prima mea iubire și a fost o iubire atât de intensă și frumoasă, cu mici scăpări, dar eram un copil. Bogdan era mai mare cu 11 ani, iar eu eram un copil care își dăruise inima.”, a povestit Lili Sandu.  



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi!” Lili Sandu trece prin clipe greu de imaginat! Care este motivul pentru care mama vedetei este pe patul de spital

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies