Care este ingredientul secret al Gabrielei Cristea pentru o friptură la cuptor? „Toate vor da un gust extraordinar de bun!”

Care este ingredientul secret al Gabrielei Cristea pentru o friptură la cuptor? „Toate vor da un gust extraordinar de bun!”

Vedeta a explicat cum prepară friptura la cuptor.

Gabriela Cristea a demonstrat în repetate rânduri că este o gospodină desăvârșită. Astfel, nu mai este niciun secret pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că vedeta prepară mereu cele mai gustoase rețete pentru familia sa, dar și pentru prieteni. De data aceasta, având numeroși prieteni în vizită, vedeta s-a apucat de treabă și a pus o tavă mare de carne la cuptor. Înainte să o pună la cuptor, Gabriela Cristea a condimentat foarte bine carnea și a explicat în mediul online care sunt ingredientele pe care le folosește pentru ca aceasta să aibă un gust de-a dreptul spectaculos.

Citește și: Soacra și cumnata Gabrielei Cristea, verdict în degustarea prăjiturilor. Ce spun acestea despre monoporțiile torturilor? „Așa ceva nu am mai mâncat.”

Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea pentru a condimenta carnea?

Pentru acest preparat, Gabriela Cristea a folosit sare și piper, cimbru, usturoi granulat și boia dulce. Ulterior, vedeta a îmbibat carnea în ulei de măsline și a pus-o la cuptor timp de 2 ore, până când aceasta se va frăgezi în totalitate.

Am avut mai multe feluri de pui.

Pulpe de pui, pulpe de pui dezosate și fără pieliță, care au fost condimentate, aripioare și pulpe de pui dezosate, dar care nu au fost condimentate. Le-am pus pe toate într-o tavă, mai condimentez puțin și imediat o să meargă toate. Le condimentez mai ales pe cele care nu au condimente, dar o să se amestece gusturile. Pun niște cimbru, usturoi pisat și uscat. Pun din abundență, pentru că usturoiul dă gust foarte bun. Aici am boia dulce. Pun peste tot, să fie. Adăugăm și niște ulei de măsline peste fiecare bucățică în parte și începem să frecționăm bine. Mai punem niște apă și le bag la cuptor pentru 2 ore, dar la foc foarte mic, ca să se frăgezească. Mai puteți să puneți roși, ardei, ceapă, usturoi și ce mai aveți voi prin casă. Toate vor da un gust extraordinar de bun .”, a explicat Gabriela Cristea pe Facebook.   



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Mihaela Bilic vorbește despre importanța sportului în procesul de slăbire! „Sportul trebuie să îți aducă un zâmbet pe față. Dacă vrea să slăbească, în primul rând, trebuie să facă foamea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

6 lucruri interesante mai puțin cunoscute despre șampanie

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."