Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”

Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”
Care este locul unde Maria Dragomiroiu se simte cel mai bine. Unde merge de fiecare dată cu drag: “Mă descalț dacă este vară și umblu desculță, mă umplu de bucurie.”

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este locul unde se simte cel mai bine.

Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, care este locul unde se simte cel mai bine și ceea ce îi aduce liniște de fiecare dată. Aceasta nu poate concepe viața fără casa e de la țară, acolo unde merge desculță prin curte, curăță pomi, plantează flori, fiind locul care îi aduce aminte de părinți și de toți cei dragi ei.

Toată viața este regăsită într-un singur loc, așa că își aduce aminte de fiecare dată cu drag și petrece momente de neuitat în mijlocul naturii. 

„Cel mai mult îmi place acasă. Nc unde, când ajung la poartă, mă descalț dacă este vară și umblu desculță, pun mâna pe mătură, pun mâna pe o foarfecă și tund crengile care nu-mi plac, îmi aranjez pomii, sap, aranjez florile, fac curat.

Mă umplu de bucurie și îmi aduc aminte de părinții mei de care îmi este foarte dor. Acolo regăsesc toată viața mea și pe toți cei dragi ai mei.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu, amintiri în lacrimi despre mama ei

Citește și: Maria Dragomiroiu, mărturisiri despre geloziile din căsătorie, chiar și după 33 de ani de mariaj. Cum fac față cei doi lucrurilor întâmplate la evenimente: „Acum ce are să nu fiu?”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care sunt felurile de mâncare preferate ale Mariei Dragomiroiu. Vedeta a vorbit despre preparatele culinare românești

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Maria Dragomiroiu a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, acum ceva timp, despre amintirile legate de cea care i-a dat viață. A moștenit de la ea blândețea și felul de a fi caldă, iar de fiecare dată când vorbește de ea, o face cu lacrimi în ochi. „ Nu că nu m-a iubit. Nu că nu m-a dorit pentru că nu m-ar fi iubit.

Avea doi copii, era după o secetă, a fost foamete și nu m-ar fi dorit pentru că nu mi-ar fi putut oferi ceva să trăiesc în mod civilizat, să-mi ofere ceea ce are nevoie un copil. S-a gândit că nu mai poate să aibă încă un copil pentru că deja îi era greu cu doi, nu că nu m-ar fi iubit mama. Mama m-a iubit foarte mult. Mama, care este icoana vieții fiecărui suflet de pe pământ, nu poate să nu iubească copilul său.
M-a iubit de cum am apărut. A avut grijă de mine. Eu și semăn cu ea, la felul cum vorbesc așa calm și cald, parcă aș cânta. Ea era foarte blândă, un om minunat. Mama mea a fost cel mai minunat om de pe pământ. Eu nu puteam să respir fără mama
.”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Mama mea a fost cel mai minunat om de pe pământ! Eu nu puteam să respir fără mama.” Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre cea care i-a dat viață. Ce a moștenit artista de la mama sa?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies