Care este motivul de liniște pentru Ștefan Bănică Jr. Unde își încarcă acesta bateriile: “Observ că unii își vând liniștea de acasă.”

Care este motivul de liniște pentru Ștefan Bănică Jr. Unde își încarcă acesta bateriile: “Observ că unii își vând liniștea de acasă.”
Care este motivul de liniște pentru Ștefan Bănică Jr. Unde își încarcă acesta bateriile: “Observ că unii își vând liniștea de acasă.”

Ștefan Bănică Jr a vorbit despre liniștea de acasă și cum crede că îl vede tatăl său din cer.

Ștefan Bănică Jr, îndrăgitul artist și actor, cu o carieră de succes în lumea teatrului, a fost întrebat, în cadrul podcastului realizat de Ionela Năstase, ce crede că spune tatăl său dacă îl vede și care este părerea lui pentru ceea ce a realizat el până acum. Artistul crede că este împlinit din acest punct de vedere, mai ales pentru că băiețelul de atunci a ajuns să realizeze ceva în viață și a făcut de fiecare dată ce și-a dorit.

Acum ceva timp, actorul a spus că tatăl său nu a apucat să se bucure de el foarte mult, însă speră că l-a făcut mândru în perioada de activitate alături de el. 

“Cu siguranță s-a uitat, dar ce ar putea să spună? Cred că este bine acolo unde este și este mulțumit și fericit că fac ceea ce-mi place și că băiețelul de atunci a făcut ceva și a dat și mai departe.

Cred că este împlinit din punctul acesta de vedere.”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Care este locul de liniște pentru Ștefan Bănică Jr

Citește și: Ștefan Bănică Jr., mărturisiri emoționante despre părinții săi! „Dacă pe tatăl meu l-am impresionat, atunci asta înseamnă ceva.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]

Citește și: De ce a refuzat Adriana Bahmuțeanu să aibă o relație cu Ștefan Bănică Jr: „Eu nu mi-am înșelat soții cât am fost cu ei. Când nu am mai fost cu ei, treaba mea.”

Când vine vorba despre liniște, casa și familia sunt pentru el întreaga baterie cu care se încarcă. Acesta a mărturisit că din păcate observă la cei din jur că își vând liniștea prea ușor în ultima vreme, însă el, de când a devenit o persoană publică, singurul lucru pe care l-a ținut ascuns a

fost intimitatea casei sale. Nu poate să dea acest lucru nimănui, deoarece spune că va rămâne inclusiv și fără motivul de bucurie.

“Am spus-o mereu, de când am devenit o persoană publică, am spus-o că liniștea de acasă este intimitatea mea. Nu e de judecat, dar observ că unii își vând liniștea de acasă. Eu nu pot să fac lucrul acesta, nu sunt construit așa.

E ca și cum eu ți-aș da charger-ul meu. Dacă ți-o dau și pe asta, rămân descărcat. Pentru mine e o baterie liniștea de acasă.”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ștefan Bănică Jr., mărturisiri emoționante despre părinții săi! „Dacă pe tatăl meu l-am impresionat, atunci asta înseamnă ceva.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies