Care este motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu se vor căsători. Nu are legătură cu religia

Care este motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu se vor căsători. Nu are legătură cu religia
Care este motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu se vor căsători. Nu are legătură cu religia

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de 7 ani, dar nu se vor căsători, așa cum multă lume s-ar fi așteptat. Motivul pentru care nu vom vedea o nuntă între cei doi nu este legat de faptul că nu au aceeași religie.

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a stat mult timp în atenția presei și nu vorbim doar de România. Și jurnaliștii din India sunt cu ochii pe starul de la Bollywood, iar zvonurile conform cărora acesta ar urma să-și unească destinele cu frumoasa româncă au fost infirmate recent de un astrolog celebru.

Salman Khan nu se va căsători prea curând

Salman Khan este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Bollywood, cu o carieră impresionantă de peste 30 de ani.

Anul acesta, bărbatul va împlini 55 de ani și de peste 7 ani are o relație cu Iulia Vântur.

Fosta prezentatoare de televiziune are 40 de ani și s-a mutat de ceva timp în India, pentru a fi alături de iubitul ei. Chiar dacă cei doi sunt împreună de câțiva ani, nu s-au hotărât până acum să ajungă în fața altarului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Și nici nu o vor face prea curând, cel puțin asta susține un astrolog din India. Vestea a fost anunțată în cadrul reality show-ului Bigg Boss 14, care a avut premiera în urmă cu doar câteva zile.

Unul dintre invitații primei ediții a fost un astrolog din Mumbai, Pandit Janardhan, iar Salman Khan nu a stat pe gânduri și l-a întrebat ce îi rezervă astrele pe plan sentimental.

Actorul a fost curios dacă se va căsători în viitorul apropiat. Răspunsul astrologului a fost extrem de direct: ”nu există nicio şansă să te căsătorești în viitorul apropiat‟.

Astrele nu sunt de partea Iuliei Vântur

Dacă ceea ce a prezis astrologul Janardhan este adevărat, înseamnă că Iulia Vântur mai are de așteptat până să ajungă la altar cu iubitul ei. Astrele nu par a fi în favoarea frumoasei prezentatoare, cel puțin nu prea curând.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Răspunsul astrologului nu l-a deranjat însă deloc pe Salman Khan, care a început să râdă când a auzit că nu-l așteaptă nicio nuntă. Chiar

dacă multa lume se aștepta ca cei doi să se căsătorească, având în vedere că sunt de peste 7 ani împreună, se pare că nu au nevoie de acest pas pentru a fi fericiți.

”Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți.

Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a declarat Iulia Vântur.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies