Care este numele real al noului iubit al Oanei Matache. De unde vine porecla de Siffredi

Care este numele real al noului iubit al Oanei Matache. De unde vine porecla de Siffredi
Care este numele real al noului iubit al Oanei Matache. De unde vine porecla de Siffredi

Radu Siffredi, așa cum este cunoscut de majoritatea celor de pe rețelele de socializare, a devenit cunoscut, după ce s-a aflat că este împreună cu Oana Matache, sora Deliei. Tânărul are doar 28 de ani și s-a născut pe 11.11.1994 și el a intrat în viața tinerei, după ce s-a despărțit de Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei.

Numele său real este Radu Mihai Bădilaș, iar mama sa se numește Luminița și tatăl său Octav, cu care are o relație foarte bună. Tânărul provine din Galați și a absolvit Liceul de Artă Galați „Dimitrie Cuclin” – Arta Actorului.

Citește și: „Vine freză-n vânt și se duce naiba ce au construit părinții!” Ce părere are mama Deliei despre Radu Siffredi. „De aceea a procedat așa.”

De la ce vine numele de „Siffredi”

Din momentul în care Gina Matache l-a jignit pe rețelele de socializare pe Radu Bădillaș el a intrat live de mai multe ori și vorbea despre capacitățile pe care le are în dormitor, motiv pentru care are și acest nume în mediul online.

Mai exact, acesta poartă numele lui Rocco Siffredi, una dintre vedetele internaționale din industria filmelor pentru adulți, care, întâmplător, a ajuns și în România în 2022 în calitate de jurat al unei emisiuni de divertisment cu Delia Matache însăși pe

scaunul de jurat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De unde vina porecla de Siffredi
De unde vina porecla de Siffredi[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă în prezent „Radu Siffredi”

În cadrul unei transmisiuni live cu Oana Matache, în urmă cu două zile, Radu Bădilaș a vorbit despre cum a decurs viața sa profesională de până acum.

Tânărul de 28 de ani nu s-a sfiit să mărturisească faptul că a avut o varietate de joburi de care mulți s-ar feri.

Bărbatul este la bază editor video și a menționat că a lucrat chiar și cu streameri cunoscuți. În momentul de față filmează și a terminat liceul de teatru, deoarece încă din copilărie visul lui a fost să devină actor, dar din păcate a trebuit să renunțe la marea dorință, deoarece a avut un accident.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame.

La momentul de față sunt director of picture, adică filmez. Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă.
Joburi de emigrant. Una dintre cele mai traumatizante experiențe cu joburi pe care le-am avut. M-am angajat la o firmă care trimitea oameni să fie ospătari la evenimente mari și am nimerit la un eveniment la stadionul echipei de la Rangers, din Glasgow și fiecare ospătar ținea două mese. Și la una dintre mese, s-au purtat foarte urât cu mine, s-au prins de accentul meu, M-au întrebat de unde sunt și le-am spus că sunt din România și au început să facă glume cu mine «gipsy, gipsy» (n.e.
folosit cu sens peiorativ la adresa populației de etnie romă). S-au purtat constant foarte arogant cu mine. Era tipul ăsta, era cu soția lui, îmbrăcată într-o rochie de gală foarte scumpă. M-a chemat la masă cu șase pint-uri de bere pe o tavă și tipul s-a întors și am vărsat din greșeală toate berile p
este rochia neveste-sii și pe toată masa. Tipul, nervos, m-a plesnit cu un prosop peste ochi și mi-a spus „curăță mai repede!”, a spus Radu Bădilaș.

De unde vina porecla de Siffredi
De unde vina porecla de Siffredi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Atât de senină și liniștită.” Cum a găsit-o Oana Roman pe cea care i-a dat viață, după o săptămână în care nu a mai văzut-o



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Mama Deliei l-a pus la punct pe noul iubit al Oanei Matache. Artista a publicat o fotografie cu un mesaj halucinant

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies