Care este regretul cel mai mare al Ștefaniei Rareș. Ce sfaturi a primit artista de la Ileana Sărăroiu cu privire la soțul ei. „Așa a vrut Dumnezeu.”

Care este regretul cel mai mare al Ștefaniei Rareș. Ce sfaturi a primit artista de la Ileana Sărăroiu cu privire la soțul ei. „Așa a vrut Dumnezeu.”
Care este regretul cel mai mare al Ștefaniei Rareș. Ce sfaturi a primit artista de la Ileana Sărăroiu cu privire la soțul ei. „Așa a vrut Dumnezeu.”

Ștefania Rareș a vorbit despre cel mai mare regret al ei și cum era soțul artistei în timpul căsniciei.

Ștefănia Rareș, îndrăgita artistă de muzică populară, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Mara Bănică, despre care este cel mai mare regret al ei, cel că nu are nepoți, deși copiii ei sunt toți la casele lor. Aceasta mai spus că a avut noroc de niște socrii care au iubit-o și care au ajutat-o cu copiii, iar cu privire la soțul ei, acesta a respectat-o de fiecare dată și nu a jignit-o niciodată, chiar dacă mai erau momente de gelozie între ei. 

„Nu am. (nr. Nepoți) Cred că e singura mea supărare. Așa a vrut Dumnezeu. Să nu am nepoți. Eforturi s-au făcut, dar nu a fost să fie. Copiii sunt la casele lor fiecare, cu viața lor, iar eu, ca mamă care mi-am dorit așa de mult copii și am umblat mult prin doctori, iată că fiecare își vede de rostul lui. Dacă sunt supărată câteodată, spun „Dar eu cum am lăsat și mamă și tată și am plecat”, atunci nu condamn pe nimeni.

Am avut noroc de niște socrii care m-au iubit și m-au ajutat cu copiii. Și un soț care nu m-a întrebat niciodată „câți bani ai câștigat, pe ce ai cheltuit”, nu m-a jignit nici cu privirea, nici cu vorba. Că îi mai făcea câte o fată frumoasă cu ochiul..”, a povestit Ștefania Rareș.

Ce sfat a primit Ștefania Rareș de la Ileana Sărăroiu

Citește și: Ștefania Rareș, dezvăluiri despre greutățile financiare pe care le-a întâmpinat la începutul carierei sale muzicale: „M-am angajat de probă cu 925 de lei. Aveam 3 paturi și stăteam împreună.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ștefania Rareș
Ștefania Rareș[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania Rareș a vorbit deschis despre situația sa financiară: „Săracă m-am născut și tot săracă mor.”

Ștefania Rareș a vorbit și despre un sfat foarte important pe care l-a primit de la regretata Ileana Sărăroiu cu privire la bărbați și la geloziile pe care le avea asupra soțului ei, fiind un om frumos.

Geloasă sigur că eram. Dar vorba Ilenei Sărăroiu „Nu mai fii tu geloasă că bărbatul tău e prea frumos și multe râvnesc la el.” Și avea dreptate.

„Mai strânge gura.”, a mai povestit Ștefania Rareș.

Ștefania Rareș
Ștefania Rareș[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ștefania Rareș, dezvăluiri despre greutățile financiare pe care le-a întâmpinat la începutul carierei sale muzicale! „M-am angajat de probă cu 925 de lei. Aveam 3 paturi și stăteam împreună.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies