Care este relația Monicăi Tatoiu cu Dumnezeu și ce ritual are aceasta în fiecare zi? “Eu am avut un maestru care m-a învățat.”

Care este relația Monicăi Tatoiu cu Dumnezeu și ce ritual are aceasta în fiecare zi? “Eu am avut un maestru care m-a învățat.”
Care este relația Monicăi Tatoiu cu Dumnezeu și ce ritual are aceasta în fiecare zi? “Eu am avut un maestru care m-a învățat.”

Monica Tatoiu a vorbit despre relația cu Dumnezeu și ce anume face în fiecare zi femeia de afaceri.

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute persoane din show-bizul  românesc, este de fiecare dată sinceră atunci când vine vorba de viața personală și profesională și nu ezită niciodată să vorbească deschis despre anumite aspecte pe care unii le-ar crede mult prea personale pentru a fi dezvăluite. Aceasta a fost mereu deschisă atunci când a venit vorba despre relație sau familie și nu a ascuns niciodată nimic de ochii publicului, fiind apreciată pentru sinceritatea ei.

Care este relația Monicăi Tatoiu cu divinitatea în prezent?

Citește și: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, Monica Tatoiu a vorbit despre Dumnezeu și relația pe care o are cu divinitatea încă de mică, deoarece a fost crescută de un mitropolit până în momentul în care a devenit femeie și a învățat de la el spiritului ecumenic și tot ce este legat de

Dumnezeu. Femeia de afaceri are și un ritual pe care îl face zilnic, și anume citește din evangheliile Bibliei mamei sale pentru a înțelege de fiecare dată mesajul transmis de divinitate. Aceasta a mai spus că ea nu crede niciodată lucruri fără să le cerceteze și atunci când vine vorba de dogme, preferă să i se explice exact de ce trebuie sau nu trebuie să facă anumite lucruri. 
“Sunt căsătorită de 41 de ani, iar relația mea cu Dumnezeu nu este intermediată de oricine. Eu am fost crescută de Mitropolitul Nicolae până la 14 ani când din copil am devenit femeie. Eu am avut un maestru care m-a învățat despre spiritul ecumenic, despre Dumnezeu. Nu chestii din Evul Mediu. Într-adevăr, la evrei bărbații poartă aceea în cap pentru că are o semnificație pentru ei în cultul mozaic.
Eu citesc acum evangheliile din Biblia mamei în fiecare zi. Care este mesajul? Și la prima căsătorie când m-am învârtit acolo după masă a spus să ascult de bărbat, iar eu am întrebat: de ce? Tu dacă mie nu-mi explici în secolul 21 de ce, eu nu cred fără să cercetez.”
, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

Cine este tatăl Elizei, fiica Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume...

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Momente de panică pentru Raluka! Artista a făcut pană cu mașina în timp ce se grăbea la tatăl ei la spital

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Meteorologii ANM au emis un cod galben și unul portocaliu de caniculă: Gradul de disconfort termic va fi accentuat, iar temperaturile pot depăși 40 de grade Celsius la umbră

Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"


Cookies