Care este rețeta de bezele a Andreei Bănică. Vedeta folosește un ingredient secret

Vedeta folosește un ingredient secret
Vedeta folosește un ingredient secret

Cu toții ne dorim să ne preparăm ceva dulce, iar dacă nu știați cum puteți pregăti bezelele perfecte, ei bine, Andreea Bănică a dezvăluit care este secretul ei.

Andreea Bănică este o gospodină foarte bună, iar de fiecare dată când are timp încearcă să le facă o bucurie apropiaților, pregătind ceva gustos. Iată care este rețeta ei de bezele.

Citește și: Cât timp se fierbe piftia. Care este secretul pentru o închegare rapidă

Rețeta de bezele a Andreei Bănică

Vedeta folosește un ingredient secret pentru ca bezelele să iasă absolut delicioase. Iată cum poți să le prepari și tu!

Ingrediente

-4 albușuri

-250 gr zahăr

-Un plic zahar vanilat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

-O linguriță oțet

Andreea Bănică începe prin a pune toate ingredientele într-un bol, iar apoi lasă bolul pe baie de aburi.

Citește și: Rețetă de Pizza cu mozzarella. Gata în doar 7 pași simpli!

Vedeta folosește un ingredient secret
Vedeta folosește un ingredient secret[Sursa foto: pexels]

Secretul pentru cele mai bune bezele

Andreea Bănică a spus că a pus cantitățile într-un bol, ulterior amestecând cu un tel, apoi a pus compoziția cu castronul la o baie de abur și a amestecat continuu.

„Am pus cantitățile într-un bol amestecând cu un tel, apoi am pus compoziția cu castronul la bain marie( baie de abur) amestecând continuu, până s-a topit zahărul. Secretul vine acum: Am pus mixerul în funcțiune și am amestecat câteva minute timp în care bezeaua s-a răcit, a devenit spumoasă, a crescut în volum și s-a întărit! 20-30 de minute la cuptor la 100 C și gata bezelele!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Bănică este o artistă foarte apreciată și încearcă să se împartă între viața profesională și cea personală cât de bine poate ea, iar acest lucru îi iese perfect.

Ea este o gospodină desăvârșită, iar de fiecare dată când are ocazia, alege să îi bucure pe cei apropiați cu diverse delicii.

Ce mănâncă vedeta pentru o siluetă de invidiat

Andreea Bănică a spus ce mănâncă pentru a avea asemenea siluetă și a spus că mănâncă ouă fierte, somon cu un avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras.

„Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00,

chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.  La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”,   a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

Vedeta folosește un ingredient secret
Vedeta folosește un ingredient secret[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum poate fi tratat diabetul cu celule stem



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Te bag sub masă și te omor cu mâna mea!” Andreea Bănică, dezvăluiri șocante despre cum a fost lovită de propriul tată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies