Cu toții ne dorim să ne preparăm ceva dulce, iar dacă nu știați cum puteți pregăti bezelele perfecte, ei bine, Andreea Bănică a dezvăluit care este secretul ei.
Andreea Bănică este o gospodină foarte bună, iar de fiecare dată când are timp încearcă să le facă o bucurie apropiaților, pregătind ceva gustos. Iată care este rețeta ei de bezele.
Citește și: Cât timp se fierbe piftia. Care este secretul pentru o închegare rapidă
Rețeta de bezele a Andreei Bănică
Vedeta folosește un ingredient secret pentru ca bezelele să iasă absolut delicioase. Iată cum poți să le prepari și tu!
Ingrediente
-4 albușuri
-250 gr zahăr
-Un plic zahar vanilat
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
-O linguriță oțet
Andreea Bănică începe prin a pune toate ingredientele într-un bol, iar apoi lasă bolul pe baie de aburi.
Citește și: Rețetă de Pizza cu mozzarella. Gata în doar 7 pași simpli!
Secretul pentru cele mai bune bezele
Andreea Bănică a spus că a pus cantitățile într-un bol, ulterior amestecând cu un tel, apoi a pus compoziția cu castronul la o baie de abur și a amestecat continuu.
„Am pus cantitățile într-un bol amestecând cu un tel, apoi am pus compoziția cu castronul la bain marie( baie de abur) amestecând continuu, până s-a topit zahărul.
Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro
Andreea Bănică este o artistă foarte apreciată și încearcă să se împartă între viața profesională și cea personală cât de bine poate ea, iar acest lucru îi iese perfect. Ea este o gospodină desăvârșită, iar de fiecare dată când are ocazia, alege să îi bucure pe cei apropiați cu diverse delicii.
Ce mănâncă vedeta pentru o siluetă de invidiat
Andreea Bănică a spus ce mănâncă pentru a avea asemenea siluetă și a spus că mănâncă ouă fierte, somon cu un avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras.
„Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun. La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.
Citește și: Cum poate fi tratat diabetul cu celule stem