Care este secretul folosit de mamaia Stela de pe TikTok, pentru papanași ca după carte? "Dragilor, să știți că nu se pune zahăr!"

Care este secretul folosit de mamaia Stela de pe TikTok, pentru papanași ca după carte?
Care este secretul folosit de mamaia Stela de pe TikTok, pentru papanași ca după carte? "Dragilor, să știți că nu se pune zahăr!"

Mamaia Stela pregătește o rețetă autentică de papanași, postată pe TikTok.

Există nenumărate bunicuțe în mediul online, care aleg să își rupă puțin din timpul lor, pentru a arăta câteva trucuri, rețete și sfaturi de rețete, pentru urmăritorii de pe rețelele de socializare și nu numai. Printre acestea, se află și mamaia Stela, care recent, a postat pe contul său de TikTok, o rețetă delicioasă de papanași cu smântână și dulceață.

Cum pregătește mamaia Stela, papanașii

Citește și: Rețeta bunicii Lenuța de covridog, în aluat de pizza cu brânză topită, postată pe TikTok. "Aluat de pizza, brânză topită și cârnăciori. Uite așa, vezi ce frumos?"

Care este secretul folosit de mamaia Stela de pe TikTok, pentru papanași ca după carte[Sursa foto: Shutterstock]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Ingrediente

  • 5 ouă
  • 400 g brânză dulce
  • O lingură și jumătate de bicarbonat
  • 2 linguri de zahăr
  • 500 g făină
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • Coajă de portocală sau lămâie
  • O esență de vanilie

Mod de preparare

Am nevoie de 5 ouă, am 400 de grame de brânză dulce, o lingură și jumătate de bicarbonat, 2 linguri de zahăr și 500 de grame de făină. Astea fiind spuse, mă voi apuca de treabă.

Brânza o amestec cu ouăle. Dragilor, să știți că nu se pune zahăr, dar noi vrem să fie un pic mai dulce, să nu fie chiar… așa… Știu eu, de la zahărul vanilat, de la brânză că-i dulce, nu trebuie, dar totuși am pus 2 linguri de zahăr.

Punem zahărul vanilat, punem coaja de portocală, pentru că nu am avut de lămâie și ceva mirodenii trebuie puse, și mai punem și o lingură de esență, tot de vanilie. Continuăm să amestecăm tot și o să punem făina în care am să pun bicarbonatul.

Așa este coca pentru papanași, mai lipicioasă. O să o pun într-un castron și o pun, ar trebui o oră, dar nu mai e atâta răbdare… (…) Punem deasupra o folie de plastic și o bagăm la frigider, pentru o jumătate de oră.

Puțină făină ca să nu se lipească, acum facem bile și le punem în uleiul încins. Am lăsat focul la mediu, să se coacă la mijloc. ”, a explicat mamaia Stela, pe contul său de TikTok, servind papanașii cu smântână și dulceață, la final.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Rețeta bunicii Lenuța de covridog, în aluat de pizza cu brânză topită, postată pe TikTok. "Aluat de pizza, brânză topită și cârnăciori. Uite așa, vezi ce frumos?"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Raluca Pastramă, pusă la zid de Pepe: "Ai cerut copiii şi nu i-ai primit? Nu! Eşti invitata mea să îi iei de la şcoală şi să îi duci la antrenamente. De ce nu faci chestia asta?"

6 accesorii chic care îți vor scoate orice ținută din anonimat în toamna 2024

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies