Află din rândurile următoare cum prepară Ilean Sterp rețeta sa de supă de pui cu găluște.
Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice, dar și idei, sfaturi sau gânduri.
„ Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”,
Rețeta Ilenei Sterp de supă de pui cu găluște
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de către Ileana Sterp, pentru supă avem nevoie de următoarele ingrediente:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
- 300-400 g de carne de pui sau găină
- 3 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- jumătate de țelină
- 1 ceapă
- 3-4 litri de apă
Pentru găluște, avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 3 ouă
- griș (aceeași cantitate ca cea a ouălor)
- 3 linguri de ulei sau o lingură de unsoare
- sare.
Mod de preparare:
Ileana Sterp a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ După ce am curățat legumele, am spălat carnea, le-am pus la fiert în cei 3 litri de apă (dacă scade, mai puteți completa la final).
Când acestea sunt aproape fierte, fac compoziția pentru găluște. Pun ouăle într-un bol și le bat cu un tel, apoi adaug uleiul, sarea și grișul.
Las compoziția să se odihnească aproximativ 10 minute timp în care scot din supă legumele fierte și carnea. Iau supa de pe foc și încep să pun găluștele cu o lingură una câte una (vezi video).
Până termin de pus găluștele, supa nu trebuie să fiarbă, iar după ce am terminat, dau din nou supa la fiert pentru aproximativ 10 minute.
Opresc focul și adaug morcovul fiert tăiat rondele și puțin pătrunjel tocat .”, a spus Ileana Sterp pe Instagram.