Care este secretul Roxanei Blenche, pentru aluatul de cornulețe? "Din acest aluat să știți că puteți face și cornulețe cu magiun și cu nucă și bezea!"

Care este secretul Roxanei Blenche, pentru aluatul de cornulețe?
Care este secretul Roxanei Blenche, pentru aluatul de cornulețe? "Din acest aluat să știți că puteți face și cornulețe cu magiun și cu nucă și bezea!"

De această dată, bucătarul Roxana Blenche a dezvăluit cum puteți prepara rapid, un aluat pentru cornulețe.

În cursul zilei de ieri,  Roxana Blenche a pregătit, de această dată, un aluat pentru cornulețe, pe care ulterior fiecare poate să îi adauge orice fel de umplutură dorește. Rețeta a fost împărtășită în mediul online cu urmăritorii săi de pe Instagram, acolo unde a postat un filmuleț în care a explicat care sunt toți pașii necesari, pentru a obține această rețetă, perfectă pentru weekend, atunci când vă doriți să preparați rapid un desert tradițional, care să vă aducă aminte de copilărie și pe care să îl oferiți musafirilor sau familiei.

Aluat de cornulețe, preparat de Roxana Blenche

Citește și: Ruladă de porc, cu pui, preparată de Roxana Blenche! Care sunt secretele dezvăluite de celebrul bucătar, pentru masa de Crăciun? "Aceasta se numește “farsă”, în bucătărie, adică lipește!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Coroniță decorată cu cremă de brânză și merișoare, preparată de Roxana Blenche! Desertul surpriză care se poate afla pe masa de Crăciun: "Eu am optat pentru a face mini globuri deasupra, merișoare și frunze verzi!"

Ingrediente

  • O cană de untură de porc
  • O jumătate de cană de smântână grasă 30%
  • O jumătate de cană de zahăr, opțional
  • Zahăr vanilat, 20 g
  • Un plic de praf de copt, 7-10 g
  • 1-2 gălbenușuri de ou
  • 3 căni de făină

Mod de preparare

  1. “Facem doar aluatul și rețeta e super simplă.
  2. Avem nevoie de o cană de untură de porc, jumătate de cană de smântână grasă 30%, jumătate de cană de zahăr, dacă vreți nu puneți deloc. Avem nevoie de zahăr vanilat, folosim 20 de grame, după care punem și un plic de praf de copt, adică undeva la 7-10 grame și adăugăm un gălbenuș de ou.
    Vă recomand 2 gălbenușuri, dar nu mai am ouă, dar se poate și cu 1. Amestecăm bine.
  3. Avem nevoie de 3 căni de făină, pentru început. Acum începem frământare. Din acest aluat să știți că puteți face și cornulețe cu magiun și cu nucă și bezea. Frământați bine de tot.
  4. Acesta este aluatul, este foarte fain, îl țineți puțin la rece, după care îl întindeți și faceți cornulețe cu magiun.
    Să aveți poftă bună!”
    , a explicat Roxana Blenche, într-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce tradiție respectă în fiecare an de Crăciun, Sore și fiica sa, Erin? Artista ține și acum minte, surpriza pe care a primit-o de Crăciun, atunci când avea 8 ani! "I-au căzut din sac moșului!"

Imaginile cu Daciana Sârbu de nerecunoscut! Cum arăta înainte să îl cunoască pe Victor Ponta

Concedieri masive. Angajații care rămân fără loc de muncă la început de an. Posturile, reduse cu 24%

Dana Roba iubește din nou și a făcut anunțul fericit: "Dragostea nu are vârstă". Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit

Care este relația copiilor Oanei Ioniță, cu bunicii lor? "Am simțit reținerea asta îndelungată, a lui față de mama mea!"

Elif Sönmez, care joacă rolul Maksude în producția Aziz, momente de senzație alături de colegii săi de platou! Iată cum au fost surprinși în culise

Anda, găsită moartă în casă! Câinii începuseră să-i devoreze trupul neînsuflețit


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies