Care este situația financiară din familia Sânzianei Buruiană. Ce a spus despre modul în care și-a ales partenerul de viață: “Îmi place să fiu mama răniților.”

Care este situația financiară din familia Sânzianei Buruiană. Ce a spus despre modul în care și-a ales partenerul de viață: “Îmi place să fiu mama răniților.”
Care este situația financiară din familia Sânzianei Buruiană. Ce a spus despre modul în care și-a ales partenerul de viață: “Îmi place să fiu mama răniților.”

Sânziana Buruiană a vorbit despre situația financiară din familie și despre modul în care și-a ales partenerul de viață.

Sânziana Buruiană, cunoscută încă de pe vremea când a fost asistenta TV la diferite emisiuni de televiziune, a muncit de fiecare dată pentru a ajunge acolo unde și-a dorit și nu a vrut că vreodată să depindă de situația financiară a partenerului său. Invitată în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, aceasta a spus că niciodată nu și-a ales omul de lângă ea după criteriul financiar, ci a căutat mai degrabă să aibă o anumită prezență fizică.

Recunoaște că chiar dacă au fost momente când ea a fost cea care a ajutat în anumite situații bărbatul de lângă ea, spune că nu a deranjat-o chiar deloc acest aspect. Consideră în momentul de față că amândoi trebuie să lupte împreună. 

“Niciodată nu am gândit așa. Mi-a plăcut să aibă un anumit statut, o anumită prezență, nu pot să zic că nu, să pot să ies cu el pe stradă, dar dacă am avut eu mai mult, nu m-a deranjat niciodată.

Chiar au fost momente când eu am fost cea care a ajutat în anumite situații bărbatul de lângă mine. Îmi place să fiu mama răniților. Acum amândoi trebuie să construim ceva. Consider că amândoi trebuie să lupte și eu niciodată nu renunț la a face și eu banii mei. Niciodată nu am stat după banii lui.”, a spus Sânziana Buruiană.

Ce spune Sânziana Buruiană despre banii câștigați din propria muncă

Citește și: Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sânziana Buruiană
Sânziana Buruiană[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani! Ce spune vedeta legat de această situație? „Pe cea mare până pe la 5-6 ani am alăptat-o. Pe cea mică încă o mai alăptez.”

Chiar și așa, fosta asistentă TV nu își dorește niciodată să renunțe la visul ei de a-și face bani singură din care să își cumpere anumite lucruri.

Spune că aceste învățături vin din familie și că mama ei i-a explicat cum că trebuie să fie independentă financiar, mai ales că sunt foarte multe exemple care au renunțat la cariera lor pentru simplul fapt că s-au căsătorit cu un bărbat bogat. 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

“Eu vreau din banii mei să-mi cumpăr în continuare, chiar dacă m-am măritat. Probabil așa am fost educată de părinți. Mama nu mi-a zis niciodată că trebuie să-mi găsesc un bărbat cu bani. M-a învățat să fiu pe picioarele mele pentru că nu se știe niciodată în viață. Sunt care au renunțat la cariera lor că s-au culcat pe ureche că l-au luat cu banii și gata. Nu trebuie să renunți niciodată.”,

a mai spus Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană
Sânziana Buruiană[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sânziana Buruiană, criticată pentru aparițiile sale extravagante! Cu ce nu este de acord partenerul ei de viață? „Soțul meu își dorește de la mine să stau nemachiată, fără extensii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies