Care este traiectoria carierei tale? Uite ce au de spus in acest sens semnele zodiacului chinezesc

Care este traiectoria carierei tale? Uite ce au de spus in acest sens semnele zodiacului chinezesc
Care este traiectoria carierei tale? Uite ce au de spus in acest sens semnele zodiacului chinezesc

Semnele zodiacului chinezesc iti arata care este viitorul carierei tale si pe ce cale trebuie sa o apuci! Uite ce recomandari au zodiile.

 

Sobolan

Cel mai bine ti se potrivesc joburile active, unde eforturile si riscul sunt recompensate! Poti sa incerci sa iti construiesti propria afacere sau poti opta pentru o slujba in vanzari, in special in domeniul obiectelor de lux. Evita joburile care te izoleaza de restul lumii si de asemenea cele care presupun pariurile. Ti se potrivesc joburi ca manager, avocat, consultant vanzari, scriitor.

Bou

Ti se potrivesc joburile care iti aduc un venit material substantial chiar daca volumul de munca este mare. Evita joburile care presupun cunostiinte tehnice sau calatorii in majoritatea timpului. Poti opta pentru slujbe ca mecanic, pictor, bancher sau agent imobiliare.

Tigru

Tigrii sunt de nestapanit cand vine vorba de cariera lor. Au nevoie de actiune insa si de momente de reflectare.

Li se potrivesc joburi in medicina sau alte meserii cu risc. De asemena pot deveni muzicieni de succes sau organizatori de evenimente. Daca esti tigru ia in calcul si joburi ca scriitor, pilot sau agent de vanzari.

Iepure

Persoanele nascute sub acest semn sunt rabdatoare si temperate. Emana calm la locul de munca si sunt comunicativi cu persoanele din jurul lor. Au un simt al obiectelor valoroase asa ca li se potrivesc de minune meserii in domenii ca moda, imobiliare sau comertul cu bijuterii.

Pe de alta parte si turismul este un domeniu care ii prinde. Pot fi terapeuti sau profesori foarte buni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dragon

Dragonii au nevoie de recunoastere pentru a da totul la locul de munca. Nu le plac spatiile inchise de aceea nu prea li se potrivesc joburi care presupun desfasurarea activitatii intr-un birou.

Meseria de pilot este o varianta buna insa isi pot incerca norocul si in televiziune sau publicitate. Alte meserii care li se potrivesc: arhitect, avocat sau agent vanzari.

Sarpe

Cei nascuti sub semnul sarpelui sunt persoane inteligente si retinute. Stiu sa isi controleze emotiile iar viata lor privata este un mare semn de intrebare. De aceea pot fi artisti desavarsiti, scriitori sau compozitori. Un job in domeniu stiintei este de asemenea o provocare pentru acestia.

Pot opta pentru meserii ca analist, sociolog, dietetician sau detectiv.

Cal

Caii iubesc libertatea, sunt competitivi insa stiu sa si piarda. Au talente nebanuite si s-ar descurca de minune in domenii care au legatura cu masinile sau constructiile. Pot de asemena sa fie buni jurnalisti, barman sau editori.

Capra

Aceste semne au un simt dezvoltat al diplomatiei si le place sa se inconjoare cu persoane inteligente.

Pot fi oameni de stiinta sau programatori sau pot face cariera in domeniul medical. Nici meserii ca editor, ilustrator sau  medic pediatru nu sunt de ocolit.

Maimuta

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Maimutele sunt pline de energie si pot face mai multe lucruri deodata.

Se plictisesc repede intr-un domeniu in care lucrurile se misca incet. Sunt persoane inteligente asa ca pot face orice alegere in ceea ce priveste cariera. Pot incerca meserii ca manager de restaurant, broker sau antreprenor. Se descurca de asemenea in domeniul relatiilor publice si publicitate.

Cocos

Mereu ocupate, petrecarete si prietenoase, persoanele nascute sub acest semn debordeaza de energie. De aceea li se potrivesc ca o manusa domenii ca invatamantul sau divertismentul. Alte variante de luat in calcul: dentist, agent de asigurari sau director al unei institutii de invatamant.

Caine

Cainii sunt loiali si muncitori. Sunt plini de suprize atunci cand lucreaza intr-un domeniu care le aduce provocari. Pot excela in domenii ca sportul, gastronomia sau managementul. Lucreaza bine in echipa asa ca li se potrivesc si joburi ca  asistenta, politist sau designer de interioare.

Porcul

Cei nascuti sub semnul porcului sunt grijulii si responsabili, isi iubesc casele si familia si nu le place sa stea mult departe de acestea. Un job pe care il pot practica de acasa este ideal pentru ei. Au un simt estetic dezvoltat si se pricep in domenii ca publicitatea, moda sau industria de infrumusetare. De asemenea au talent in bucatarie.

Sursa www.theworkbuzz.com



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies