Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

Ce trasaturi negative avem in functie de zodie si cum ne influenteaza acestea viata.
Ce trasaturi negative avem in functie de zodie.

Trăsăturile negative ale zodiilor au impact asupra vieților noastre, în special către personalitate.

Toți suntem oameni și pe lângă multe calitățile pe care le avem trebuie să ne acceptăm și defectele. Personalitatea fiecărui om are părțile ei bune și rele. Fiecare entitate vine cu un bagaj diferit educațional, emoțional, spiritual, sentimental. Toate aceste lucruri ne determină personalitatea și modul în care ne trăim și privim viață. 

Uneori este greu să acceptăm că avem și părți mai puțin plăcute ale personalității noastre, pe care le putem numi “părți întunecate” sau “trăsături negative”.

Dacă ai o trăsătură negativă a personalității, nu înseamnă că ești o persoană rea, ci pur și simplu este o caracteristică pe care noi o manifestăm sau este modul in care reacționăm în anumite circumstanțe nefavorabile. Astrologia ne ajută să descifrăm graficele noastre de la naștere, iar semnul zodiacal traseză trăsăturile a ceea ce noi suntem.

Toate semnele zodiacale ar trebui să învețe în a-și îmbrățișa și părțile mai puțin plăcute sau trăsăturile mai întunecate.

Trăim într-o lume în care ne creăm tiparele după pozele perfecte ale Instagramului și ale altor aplicații ale secolului XXI. Ne place să vedem doar partea glossy din orice, fără a mai privi în esența lucrurilor și arătăm celor din jur doar versiunea noastră cea mai bună.

Care sunt părțile întunecate ale semnelor zodiacale?

Nesiguranță, manipularea, timiditatea, frică, anxietatea, lipsa de încredere, nevoia de permanentă de a detine control, furia, dependențele, gelozia, căutarea atenției, insecuritățile...

Sunt trăsături pe care trebuie mai întâi să le acceptăm că la un  moment dat le-am trăit, chiar dacă nu am recunoscut. Trăsărurile pozitive și negative ale semnelor zodiacale le fac să fie diferite și umane în același timp.

Ceea ce trebuie să înțelegem este că aceste trăsături negative, ne fac să fim compleți și frumoși, este un yin și yang al nostru.

Citeste si: Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Berbec
Trasaturile negative ale zodiei Berbec[Sursa foto: PixaBay]

1. Partea negativă a zodiei Berbec

Berbecul vrea să facă lucrurile doar în stilul lui personal, fără a accepta și alte sfaturi. De cele mai multe ori are o atitudine impulsivă și este predispus către furie și nerăbdare. Reacțiile copilărești uneori nu sunt în avantajul acestei zodii.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Berbec?

Încearcă să asculți sfaturile celor din jur și să le pui în aplicare. Nu lua o decizie fără să te gândești bine la repercusiunile ei.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Taur
Trasaturile negative ale zodiei Taur[Sursa foto: PixaBay]

2. Partea negativă a zodiei Taur

Guvernat de Venus, Taurul are înclinații către materialism, posesivitate și uneori chiar rigiditate. Uneori încăpățânarea pe care o manifestă, poate deranaja multe persoane din jur.

Poate fi în schimb, extrem de pragmatic datorită faptului că aparține de un semn al pământului.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Taur?

Încercați să va focalizați energia pe părți care va ajută să va îmbunătățiți calitățile și abilitățile și lăsați de-o parte încăpățânarea. Eliberați-va de lucruri care nu va ajută în niciun fel.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Gemeni
Trasaturile negative ale zodiei Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

3. Partea negativă a zodiei Gemeni

Zodia dualității, uneori cel mai greu de înțeles datorită firii extreme de schimbătoare uneori de la un moment la altul. Pot fi nesiguri în ceea ce fac, dar totuși sunt  sociabili și creativi. Gemenii știu totul despre tot și toate, iar aroganță pe care o au uneori nu ii vor face să fie prea plăcuți de cei din jur.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Gemeni?

Incearcati să va găsiți ceva care va aduce liniște, acea liniște interioară de care auzim mereu în jurul nostru. Încearcă să îmbunătățești comunicarea, fără a distorsiona esența mesajului.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 22- 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Rac
Trasaturile negative ale zodiei Rac[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

4. Partea negativă a zodiei Rac

Atunci când va simțiți nesiguri și nu sunteți cei care dețin controlul, puteți schimba ușor starea de spirit a celor din jur. Timiditatea și prudența sunt lucrurile care de cele mai multe ori vă fac să faceți doi pași în spate în tot ceea ce întreprindeți. Reacționați în mod neașteptat la situații imprevizibile.

Ce puteți schima în latura negativă a zodiei Rac?

Încercați să gășiți soluții pentru problemă, fără a o abandona  imediat. Adoptați atitudine de lider și nu de pierzător.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Leu
Trasaturile negative ale zodiei Leu[Sursa foto: PixaBay]

5. Partea negativă a zodiei Leu

Semnul de Foc căruia îi place să dețină puterea și devine deseori dependent de atenție. De mule ori Leul crede că soarele se învârte după el. Își folosește mereu toate armele pentru a obține ceea ce își dorește.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Leu?

Încearcă că îți controlezi egoismul lăuntric și nu mai domina pe cei din jurul tău. Lucrează cu tine pentru a nu mai manifesta aere de superioaritate față de cei apropiați ție.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Fecioara
Trasaturi negative ale zodiei Fecioara[Sursa foto: PixaBay]

6. Partea negativă a zodiei Fecioară

Acest semn al Pământului, Fecioara are tentinta de a face totul către perfecționism, lucru care ai poate înfiora pe cei din jur. Riscați să fii părăsit pe toate planurile. Standardele sunt mult prea înalte pentru mulți din jurul vostru și nu o să aveți oameni alături.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Fecioară?

Nu mai judecați aspru pe cei din jur și încercați să priviți partea plină a paharului, fiți optimist.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Balanta
Trasaturile negative ale zodiei Balanta[Sursa foto: PixaBay]

7. Partea negativă a zodiei Balanță

Nu îți asumi lucrurile și angajamentele. De cele mai multe ori prin această atitudine nu faci decât să dezamăgești oamenii din jurul tău. Faptul că ești mereu indecis, îți aduce repercusiuni pe toate planurile. Tergiversezi foarte mult în a lua o decizie.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Balanță?

Gândiți-vă bine la deciziile pe care le luați în viață, conform unei vorbe din popor uneori trenul nu vine decât odată în gara. Este posibil să regretați amarnic decizia luată.

Citeste si: Cum reacționează fiecare zodie în cazul unei despărțiri? Vărsătorul devine răutăcios!

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Scorpion
Trasaturile negative ale zodiei Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

8. Partea negativă a zodiei Scorpion

Semnul de apă, Scorpionul este răzbunător, manipulator și agresiv. Ai tendinata de a umili și a fi neiertător cu cei din jur. Îți place să deții controlul și mergi până în pânzele albe, chiar dacă știi că nu ai dreptate. Nu te lași până nu îți atingi scopul.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Scorpion?

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Incearcă să fii mai iertător pentru a te putea vindeca pe tine însuți. Controlarea emoțiilor este cheia succesului.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Sagetator
Trasaturile negative ale zodiei Sagetator[Sursa foto: PixaBay]

9. Partea negativă a zodiei Săgetător

Săgetătorul, semna al Focului poate deveni un vulcan atunci când este supărat. Agersivitatea și aerul de superioritatea sunt apogeul părții negative ale aceste zodii. Chiar dacă puteți distruge totul în jurul vostru la supărare, va calmați destul de ușor.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Săgetător?

Încercați să va temperați latura de agresivitate. Fiți mai atenți la latura de compasiune pentru ca o să va hrănească sufletul și va veți simți împlinit.

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Capricorn
Trasaturile negative ale zodiei Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

10. Partea negativă a zodiei Capricorn

Semnul Capricornului este caracterizat de propriul egoism. Așteptați momentul potrivit pentru a ataca și doriți să dețineți mereu controlul chiar dacă nu aveți abilități de lider. Îți place să pui în evidență greșelile altora, făcându-ți mulți dușmani.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Capricorn?

Fiți mai recunoscător cu tot ceea ce viață va oferă pe toate planurile. Apreciați lucrurile mărunte și o să fiți împlinit.

11. Partea negativă a zodiei Vărsător

Condus de Uranus, Vărsătorul este mult prea sensibil. Se descurajează destul de ușor și foarte greu se mai redreseaza. Uneori aveți gânduri pesimiste și nu puteți vedea lucrurile într-o varinta pozitivă. Deși, puteți da sfaturi altor persoane de ce ar trebui să facă, niciodată în ceea ce va privește nu le puneți în aplicare.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Vărsător?

Învață să asculți și să înțelegi oamenii. Găsește un echilibru între emoții și deciziile pe care le iei. 

Partea negativa a personalitatii nativilor din zodia Pesti
Trasaturile negative ale zodiei Pesti[Sursa foto: PixaBay]

12. Partea negativă a zodiei Pești

Peștii, semn de apă, au motivație și direcție în viață. Sunt mult prea sensibili, impresionabili și mai ales visători. Nu vreți să infrunatați lumea, ci doar să rămâneți în lumea voastră. Incercati să vă gășiți echilibrul în privința emoțiilor.

Ce puteți schimba în latura negativă a zodiei Pești?

Trebuie să aveți mai multă încredere în voi înșivă. Peștii trebuie să găsească un echilibru între logică și emoții.

Făcându-ne mai buni, putem îmbunătăți și deveni cea mai bună varinată a noastră.

Citeste si: Horoscop. Trei zodii care vor fi pline de bani în această toamnă



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Horoscopul de dragoste al lunii septembrie 2020. Zodiile care cunosc sufletul pereche în această toamnă

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies