Care ochelari sunt mai atrăgători la bărbați și la femei?

 Care ochelari sunt mai atrăgători la bărbați și la femei?
Care ochelari sunt mai atrăgători la bărbați și la femei?

Fără îndoială, ochelarii nu sunt doar un dispozitiv optic util care îți permite să vezi totul în jurul tău. Pentru mulți, ochelarii sunt un accesoriu elegant, parte a imaginii și a aspectului.

Un mic produs îngrijit cu lentile te schimbă în mod magic și te poate face să arăți mai atrăgător sau poate să îți arate toate defectele. Că regulă, ramele la modă pentru ochelari sunt selectate în funcție de formă feței, iar tipul de culoare în funcție de anotimp (vară, iarnă, primăvară sau toamnă). Vârstă unei persoane este, de asemenea, un factor important de luat în considerare atunci când cumperi ochelari.

Ochelarii pot decora față unei femei tinere, însă este posibil să dea farmec chiar și persoanelor în vârstă. Lensa ne oferă astăzi mai multe informații.

Ochelari la modă pentru bărbați  

Un bărbat tânăr cu ochelari, atrage imediat atenția femeilor. Ochelarii de soare cu rame în stil aviator în toate culorile curcubeului, sunt în trendul sezonului 2019. Toată lumea știe că ținerii au momentele lor de experimentare.

Dacă ochelarii au rame luminoase, este ușor să ieși din mulțime și să atragi o față. Ramele pentru bărbații tineri sunt restrânse și au finisaj interesant. Ramele dreptunghiulare pentru bărbați, precum și lentilele mici ale ochelarilor de culoare gri, maro sau de fumurii, adaugă imaginii eleganță. Bărbații care aleg rame metalice cu brațe acoperite cu piele naturală arată foarte impresionant. Ochelarii pentru cei care au peste 45 de ani se disting imediat de restul: ramele dreptunghiulare sunt mai mari în culori roșii, burgunde și rubinii pentru a adaugă culoare feței estompate, în acest fel făcând-o mai sănătoasă și mai radianța.

Ochelari la modă pentru femei

 

Ramele de ochelari atât pentru fețe, cât și pentru femei, sunt de obicei mai ușoare și mai atractive. Pe o față proaspătă, sănătoasă, atât ramele metalice cât și cele din plastic, cu finisaj bogat arată grozav. Ramele por avea pietricele mici încrustate sau aplicate, modele și arcuri care evidențiază și fac aspectul jucăuș. Modelele de rame de ochelari unisex pentru fețe tinere sunt la fel că ochelarii aviator, cu lentile ușor întunecate și pot transformă o față banală, într-o față misterioasă.

Imediat după anii de studenție, imaginea unei femei se schimbă. Ochelarii drăguți, cu detalii interesante, sunt înlocuiți de rame elegante.  

 

Reprezentantele sexului feminin, după 25 de ani dau preferința ramelor de sex feminin cu formă de fluture și ochi de pisică. Finisarea diferă la fiecare model. Două sau trei mici cristale Swarovski în colțurile ramelor vor fi destul de suficiențe. Culoarea ramei poate fi oricare, dar este mai bine să refuzi să cumperi rame de ochelari din plastic, în producția cărora au fost folosite două sau mai multe culori.

De regulă, ramele la modă pentru femeile în vârstă se disting nu atât prin formă, cât prin culoarea lor. Cu vârstă, pielea devine mai palidă, căpătând o nuanța gri sau galbenă. Atunci când alegi rame, ar trebui să eviți nuanțele gri-argintiu, precum și tonurile de auriu-galben.

Ochelari de soare eleganți

Ochelarii de soare eleganți sunt capabili să facă orice cu imaginea ta. Astfel, poți deveni irezistibil, la modă și chiar să-ți dea un aer misterios.

Ochelarii de soare au fost întotdeauna și vor fi accesoriul numărul unu, popular printre femei și bărbați.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ochelarii de soare la modă în sezonul 2019-2020 sunt relevanți nu numai pentru vară, ci și pe tot parcursul anului. Ochelarii de soare frumoși, la modă pentru fețe și femei sunt un accesoriu de nelipsit.

Pentru perioadă de vară, poți alege ochelari de soare cu râme strălucitoare neobișnuite, iar pentru perioadă mai rece, putând alege ochelari de soare stilați și mai decenți.

 

 

Ochelarii de soare cu ramele în formă de ochi de pisică vor arată favorabil pentru o față cu formă feței alungită sau dreptunghiulară. Aceștia întind vizibil proporțiile și fac față mai proeminentă. Pentru a sublinia machiajul sau coafură ar trebui să alegi rame mai mari. Conform stilistilor, ramele luminoase, voluminoase focalizează atenția asupra feței.

Tipuri de ochelari la modă

Wayfarer Point. Un tip clasic de ochelari care a fost popular în anii '80. Acești ochelari pot servi că o rezervă, deoarece sunt potriviți pentru orice imagine și nu se concentrează pe o anumită parte a feței. În acest sezon, modelele Wayfarer în culori întunecate sau, dimpotrivă, cu rame neonale laminate, sunt considerate a fi deosebit de elegante.

  

Club Master Points. Tipul de ochelari masculini care arată grozav pe ochii unei fețe elegante. O jachetă de piele și cizme grosiere, vor ajută la evidențierea contrastului imaginii. Ochelarii de dimensiuni mari, cu ramă subțire, vor arată elegant la orice vestimentație. În plus, acești ochelari sunt potriviți pentru orice tip de față și aspect și, prin urmare, sunt universali.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ochelari rotunzi. Ochelarii clasici gen Harry Potter, atrag atenția asupra formei ochilor și sprâncenelor. Dacă dorești că atenția să fie concentrata asupra machiajului ochilor, nu ezita să alegi rame cu formă rotundă.

Stilul aviator. Ochelarii aviator strălucitori sau oglindă sunt modelele cele mai la modă din sezonul primăvară-vară. Nu îți fie teamă să încerci lucruri noi, deoarece ochelarii de soare eleganți vor adaugă culori luminoase aspectului tău.

Apropo, lentilele tip aviator pot avea aproape în orice nuanță. Lentilele roz, galbene, albastre, care sunt combinate cu o margine subțire transparenta sau întunecată sunt în trendul viitorului sezon cald.

Lentile neobișnuite. Ochelarii cu formă patrată sau realizați sub  unui poligon sunt destul de controversați, dar înrădăcinați trendul sezonului viitor. Ochelarii de soare cu un cadru neobișnuit vor atrage imediat atenția asupra ta. Cu toate acestea, nu sunt capabili să își modifice  nuanta cu unghiuri mai întunecate. Insă, poți alege ochelari de soare cu mai multe fațete, aceștia putând schimba imaginea dincolo de recunoaștere.

 

Ceea ce este întotdeauna important în alegerea ochelarilor, este protecția împotriva radiațiilor ultraviolete. Protecția pe care o oferă ochelarii de soare este de fapt invizibilă. Cu cât lentilele sut mai întunecate, cu atat este mai mare gradul de protecție. Singura modalitate de-oferi o protecție optimă, este  mergi la un specialist profesionist sau să comanzi ochelari foarte buni. Acest sfat este deosebit de important dacă ai anumite anomalii de-a lungul liniei oftalmice, cum ar fi miopia. Vei avea un avantaj dublu dacă vei comanda ochelari cu lentile cu dioptrii și același timp, cu protecție fiabilă impotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Cum slăbim fără înfometare? 3 reguli prin care ne putem accelera metabolismul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies