Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie. Trucul Feng Shui are efecte uimitoare

Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie. Trucul Feng Shui are efecte uimitoare
Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie. Trucul Feng Shui are efecte uimitoare

Potrivit principiilor Feng Shui, oglinda are o semnificație deosebită și joacă un rol important în armonizarea energiilor. Totuși, locul în care o amplasăm poate influența pozitiv sau negativ fluxul de energie. Motivele pentru care ar trebui să așezi o oglindă în sufragerie.

Conform învățăturilor Feng Shui, oglinzile au capacitatea de a reflecta și a amplifica energia prezentă într-o casă, dar pot și să contribuie la dispersarea vibrațiilor negative dintr-un spațiu.

Citește și: Ingredientul secret pe care trebuie să îl pui la rădăcina trandafirilor, pentru a crește de mai multe ori pe an. Grădinarii pricepuți știu acest truc

Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie

Oglinzile au o importanță atât de mare în filosofia Feng Shui, încât sunt considerate elemente esențiale într-o locuință, cu condiția să fie amplasate în locurile și la distanțele corespunzătoare.

În interiorul casei, este recomandat să amplasăm oglinzile la intrare, în camera de zi sau în sufragerie. Deși toate aceste locuri aduc beneficii în viața ta, vom detalia mai jos avantajele pe care le oferă amplasarea oglinzii în sufragerie.

Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie
Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Locul din sufragerie unde să așezi oglinda

Specialiștii în Feng Shui recomandă amplasarea oglinzii în fața mesei din sufragerie pentru a atinge scopul dorit. Această poziționare te va ajuta să atragi abundența în viața ta.

Această tehnică simplă este perfectă pentru atragerea prosperității și norocului în viața ta. Prin amplasarea oglinzii în această poziție, vei crea o reflecție a abundenței de fiecare dată când te așezi la masă, contribuind astfel la multiplicarea prosperității în locuința ta.

Abordarea aceasta se îmbină perfect cu apariția unor noi oportunități, astfel încât atunci când faci planuri împreună cu familia ta în sufragerie, există o probabilitate mare ca acestea să se realizeze în cel mai favorabil mod posibil.

Dacă oglinzile sunt amplasate în direcția ușii de la intrarea în casă, pot atrage energii negative. De asemenea, experții în Feng Shui recomandă evitarea amplasării oglinzii în bucătărie, deoarece acest spațiu este susceptibil la acumularea de energii negative.

Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie
Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce trebuie să pui în fierul de călcat dacă vrei ca rufele tale să aibă un miros frumos o perioadă mai lungă de timp. Acest truc îți va schimba viața

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum pot să înlocuiască gospodinele zahărul și grăsimile din preparate! Trucul pentru o mâncare gustoasă și sănătoasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies