Care sunt beneficiile unei piscine la curte? Detalii aici

Care sunt beneficiile unei piscine la curte? Detalii aici
Care sunt beneficiile unei piscine la curte? Detalii aici

De departe una dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți crea o adevărată oază de relaxare în propria curte, constă în achiziționarea și montarea unei piscine.

O astfel de investiție nu este neapărat cea mai accesibilă, însă, având în vedere toate beneficiile simplei idei de a avea o piscină chiar în spatele locuinței, cu siguranță reprezintă o investiție pe care trebuie să o faceți dacă sunteți pasionați de înot sau pur și simplu simțiți că doriți să vă relaxați în adevăratul sens al cuvântului după o săptămână lungă de muncă.

O zi de relaxare la piscină în plină vară, poate fi cea mai bună alegere pe care o puteți face după o lungă săptămână de muncă, însă, de ce să fiți nevoiți să vă deplasați la o piscină publica și să plătiți taxe de intrare și meniuri foarte scumpe, când puteți să invitați acasă toată gașca și să vă distrați și relaxați în propria piscină, alaturi de un grătar copios și de muzica dorită.

Iată de ce trebuie să luați în calcul, daca stați la casă, să achiziționați o piscina pentru curtea din spate.

  1. Încurajează timpul în familie

Când construiți o piscină, creați de fapt un spațiu distractiv și relaxant pentru familia dumneavoastră. Vă veți face amintiri de durată în timp ce vă învățați copiii să înoate dar și prin momente de neuitat alături de cei mai buni prieteni

    2. Creați o „stațiune” în aer liber acasă

O piscină bine proiectată nu este doar o grămadă de apă. Vă poate transforma curtea din spate într-o oază elegantă în aer liber. O piscină poate servi drept o piesă centrală relaxantă și primitoare în propria curte.

   3. Motivul perfect pentru a da o petrecere

Când după-amiezile și serile calde de vară își fac simțită prezența și sunt din ce în ce mai fierbinți, piscina este un mod minunat de a vă distra. Invitați-vă prietenii și vecinii la un grătar la piscină sau la o baie în apă și cu siguranță vă veți bucura mult timp de toate aceste amintiri.

  4. Motiv pentru a face mișcare

În loc să mergeți la sală și să cheltuiți sume importante pe abonamente de acces, puteți face tot felul de exerciții în propria piscină, înotând. Cercetările arată că înotul oferă un antrenament corporal excelent, cu un risc scăzut de rănire. Înotul în propria piscină poate promova, de asemenea, o scădere mai rapidă în greutate, o antrenare a mușchilor și o tonifiere mult mai accentuată și vizibilă a întregului corp.

  5. Relaxare și iar relaxare

Când ajungeți acasă după o zi lungă la serviciu și doriți să scăpați de tot stresul acumulat de-a lungul zilei, puteți să faceți o baie rapidă în piscină pentru reîncărcarea bateriilor. Petrecerea timpului în apă ajută corpul, mușchii, să se relaxeze și să scape de stres. De asemenea, veți dormi mult mai bine noaptea decât în mod normal. În plus, în loc să vă ascundeți în interior cu aerul condiționat, puteți bate căldura verii relaxându-vă în apele reci ale propriei piscine. Și economisiți și pe factura de aer condiționat.

  6. Creșteți valoarea casei dumneavoastră

Orice proprietate care are montată o piscină, în special dacă discutăm despre o piscină „îngropată”, se poate bucura de o creștere în valoare de procente importante. Proprietatea dumneavoastră devine mai atractivă pentru potențialii cumpărători de case dacă aveți o piscină. Dacă vine timpul să vă mutați, o piscină în curte chiar poate face diferența în ceea ce privește vânzarea rapidă dar și pentru ceva mai mulți bani.

  7. Economisiți niște bani

O piscină este mai ușor de finanțat și de întreținut decât cred majoritatea oamenilor. Da, nu reprezintă nici cea mai accesibilă investiție din lume, dar nici nu trebuie să renunțați la placerile vieții pentru a achiziționa o piscină. În plus, ideea de a avea o piscină în propria curte este și mai puțin costisitoare în comparație cu plata unui bilet de intrare săptămânal pentru fiecare membru al familiei pentru a merge la o piscină publică.

   8. Distracție de lungă durată

Construirea unui bazin este o investiție excelentă care vă aduce recompense pentru o viață întreagă. O vacanță, un film sau o vizită la un parc tematic se vor încheia, dar prietenii și familia vor beneficia de o piscină cu totul deosebită în anii următori dacă veți alege să construiți cu cei mai buni dintre cei mai buni în acest domeniu.

Toate aceste motive reprezintă doar o parte dintre cele mai importante avantaje pe care le aduce o piscină în propria curte.

În cazul în care și dumneavoastră sunteți în căutarea celor mai bune și avantajoase soluții în ceea ce privește achiziționarea, montarea și întreținerea corectă a unei piscine, puteți descoperii mai multe detalii aici, detalii foarte importante pentru a vă putea bucura de o investiție inteligentă.

Pe lângă piscina propriu zisa, veți avea nevoie de tot felul de alte accesorii și aparatura pentru buna funcționare. Este nevoie de scări, filtre speciale pentru apa, soluții pentru o mentinte transparentă, dar mai ales o pompa amorsanta astfel încât apa să poată circula constant și să-și poată pastra mai bine calitățile.

Tot ceea ce aveți nevoie vă așteaptă la numai un simplu click distanță, accesând magazinul online piscineservice.ro. De la produsele necesare și până la informații precum și servicii de consultanță, puteți obține cel mai bun raport calitate/preț pentru viitoarea dumneavoastră piscină din curtea din spate a casei.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies