Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie

Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie
Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie

Află din rândurile următoare care sunt cele mai importante lucruri pentru bărbați într-o căsnicie.

Căsătoria este un pas extrem de important în viața oricărui cuplu. Atunci când două persoane fac acest pas extrem de important, practic își asumă să fie împreună tot restul vieții, unul lângă altul și să se susțină reciproc.

Cu toate acestea, din păcate, multe cupluri ajung la divorț deoarece pe parcursul căsniciei intervin o serie de factori care contribuie la ruperea acesteia. Pe lângă factorii externi, apar și schimbări de comportament în cazual partenerilor, care nu mai corespund cu ceea ce își dorește celălalt partener de la respectiva relație.

Astfel, dacă vrem să avem parte de o căsnicie durabilă și fericită, trebuie să ținem cont de anumite aspecte care contribuie la asigurarea unui climat favorabil în relația de cuplu.

Fiecare dintre cei doi parteneri caută în celălalt anumite calități pe care să le aibă și comportamente definitorii pentru a fi soțul potrivit astfel încât cei doi să întemeieze o familie fericită.

În cazul bărbaților, există anumite criterii pe care se bazează în procesul de alegere al femeii care vor să le fie alături tot restul vieții, căutându-le în continuare pe întreg parcursul căsniciei.

Descoperă din rândurile următoare care sunt cele mai importante lucruri pentru bărbați într-o căsnicie și cum să asiguri un mariaj durabil și solid, bazat pe sinceritate, încredere, iubire și respect.

Respectul și admirația

Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie
Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul unei căsnicii, bărbații au nevoie să simtă că soțiile lor îi respectă și au încredere în ei. Astfel, trebuie să se simtă importanți și să aibă convingerea că ei contează cu adevărat pentru femeia lor și că aceasta îi respectă, îi admiră pentru ceea ce sunt și îi face să se simtă speciali.

De asemenea, respectul este practic fundația unei căsnicii sănătoase și de lungă durată, fără de care aceasta nu ar exista. Astfel, pentru a avea parte de un mariaj fericit, trebuie să existe respect și de o parte și de alta.

Dorința de intimitate

Citește și: Secretul relațiilor de succes. Ce îi ține aproape pe parteneri

Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie
Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie[Sursa foto: freepik]

Intimitatea în cuplu este un alt aspect foarte important care contribuie la asigurarea calității vieții de cuplu. Astfel, bărbații, pe lângă faptul că își doresc să fie intimi cu partenerele lor, își doresc ca și acestea să simtă nevoia de a fi intime față de ei. Mai exact, îmbrățișările tandre, săruturile pasionale, băile cu spumă făcute împreună și alte gesturi intime, pe lângă contactul sexual, duc la o bună funcționare a relației de cuplu.

De asemenea, este foarte important de precizat faptul că într-o căsnicie intimitatea în cuplu trebuie să fie una autentică, nu folosită ca o formă de manipulare. Concret, în cadrul multor căsnicii, din păcate, femeia se simte obligată să fie intimă cu partenerul său sau poate chiar folosește această intimitate ca o modalitate de manipulare pentru a obține ceea ce își dorește. Acest comportament este cu siguranță unul greșit și distructiv pentru relația de cuplu, iar bărbații nu își doresc doar să aibă contact sexual, ci îți doresc o femeie cu energie sexuală definită, care la rândul său își

dorește să aibă parte de contact sexual cu partenerul de viață, pentru simplul fapt că acest lucru o face fericită, nu pentru că are ceva de câștigat în urma acestui eveniment.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Să vadă partea feminină din femeia pe care o au alături

Citește și: 4 lucruri pe care le fac femeile într-o relație. Bărbații sunt înnebuniți după ele!

Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie
Care sunt cele 3 lucruri importante pentru bărbați într-o căsnicie[Sursa foto: freepik]

În cadrul oricărei relații sănătoase este esențial să existe un echilibru între energia masculină și cea feminină. Astfel, pentru ca orice bărbat să fie în energia lui masculină are nevoie de o femeie care la rândul său să se afle în energie feminină, acesta fiind unul dintre lucrurile pe care orice bărbat le caută în relația de cuplu.

De asemenea, în cazul în care în căsnicie va exista prea multă energie masculină din parte soției, cel mai probabil, bărbatul va dori să fugă din acel loc pentru că se va simți constrâns și controlat.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce sfaturi de dating mi-aș fi dat la 20 de ani. Bărbații se îndrăgostesc de femei care se lasă greu de cucerit

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies