Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Catincăi Roman legate de regretata ei mamă, Mioara Roman. „Toată ziua stăteam cu bona mea.”

Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Catincăi Roman legate de regretata ei mamă, Mioara Roman. „Toată ziua stăteam cu bona mea.”
Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Catincăi Roman legate de regretata ei mamă, Mioara Roman. „Toată ziua stăteam cu bona mea.”

Catinca Roman a povestit despre cele mai frumoase momente alături de mama ei, Mioara Roman.

Catinca Roman și Oana Roman trec prin momente cumplite, după ce, în urmă cu aproximativ o lună, mama lor, Mioara Roman s-a stins din viață.

Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Catincăi Roman legate de mama ei

Citește și: „A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii.” Catinca Roman, atac la adresa lui Petre Roman, după ce nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman
Mioara Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am fost la ea împreună cu Oana și era foarte veselă că ne vede.” Ce declarații a făcut Catinca Roman în urmă cu câteva luni, despre starea de sănătate a mamei sale

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Catinca Roman a povestit, în cadrul emisiunii pentru Antena Stars, despre cele mai frumoase momente alături de mama ei, chiar dacă ea era mereu extrem de ocupată.

După terminarea proiectelor, târziu, în noapte, cele două se jucau cu păpușile și erau însoțite mereu de bonă, cea care avea grijă de pe parcursul zilei. Nu regretă nimic în prezent și este împăcată cu ideea că a reușit să vorbească cu mama ei anumite lucruri, înainte ca boala să se instaleze. 

Cele mai frumoase amintiri sunt din copilăria mea, iar mama lucra la radio pe malul mării și stăteam cu ea 3 luni.

Ea era extrem de ocupată. Însă, într-adevăr, venea seara târziu, dar mereu ne jucam, făceam teatru de păpuși. În vacanțele mele și colaborările ei de vară plecam cu bona noastră. Chiar dacă era foarte ocupată, seara petreceam timp împreună și mă duceam peste tot după ea. Toată ziua stăteam cu bona mea. Cu siguranță că sunt multe lucruri nespuse, dar înainte ca boala să se instaleze, am apucat și am vorbit multe lucruri.
Nu am un regret extraordinar din punctul acesta de vedere. Sunt împăcată.”,
a povestit Catinca Roman.

Confesiunea pe care Mioara Roman i-a făcut-o fiicei sale, la ultima lor întâlnire

Oana Roman și Mioara Roman
Oana Roman și Mioara Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cadrul unei alte emisiuni, Oana Roman a vorbit despre confesiunea pe care mama ei i-a făcut-o la ultima întâlnire. 

„Țin minte că ultima noastră întâlnire, practic cu o zi înainte ca eu să plec cu Isa, de ziua ei, așa cum făceam în fiecare an, și culmea, era o perioadă în care mama era foarte bine, am fost la ea și, nu știu de ce, am simțit în acea zi să-i citesc.

Și am citit un eseu scris de Petru Creția despre Omul Valah, și care era plin de umor, în care vorbea despre metehnele românilor. I-am citit mamei acest eseu, am râs cu ea, și la final am întrebat-o: Mamă, ți-a plăcut?, și ea mi-a zis: “Splendid!”, și practic aia a fost ultima mea întâlnire cu ea și ultimul cuvânt pe care ea mi l-a spus, care a avut legătură cu cititul, deci cu o carte care a definit, practic, întreaga ei viață.”,
a spus Oana Roman.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii.” Catinca Roman, atac la adresa lui Petre Roman, după ce nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies