Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia. Topul celor mai frumoase plaje grecești care te vor cuceri cu priveliștile lor spectaculoase!

Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia. Topul celor mai frumoase plaje grecești care te vor cuceri cu priveliștile lor spectaculoase!
Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia. Topul celor mai frumoase plaje grecești care te vor cuceri cu priveliștile lor spectaculoase!

Află din rândurile următoare care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia și planifică-ți o vacanță de neuitat!

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar odată cu acesta putem în sfârșit să ne bucurăm de plajă, de soare și de un bronz perfect.

Pentru a avea parte de toate acestea trebuie mai întâi să ne găsim locația potrivită care să ne ofere peisaje extraordinare scăldate în lumina soarelui.

Grecia este fără doar și poate una dintre țările care se află în  topul destinațiilor turistice. Atunci când vine vorba de turism, Grecia este una dintre cele mai vizitate țări din Europa, fiind destinația preferată de vacanță a multor români, care aleg să

viziteze Grecia atât pentru distanța relativ scurtă de parcurs până peste hotare, cât și pentru plajele sale de-a dreptul spectaculoase. Relieful Greciei este preponderent format din munți și dealuri, astfel plajele sale sunt de-a dreptul spectaculoase. Astfel, numeroasele insule grecești adăpostesc o mulțime de plaje care așteaptă să fie asaltate de turiști în fiecare an. 

Descoperă în continuarea articolului care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia și alege-ți destinația perfectă pentru vacanță!

Plaja Paraga, Mykonos

Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia
Cele mai frumoase plaje din Grecia[Sursa foto: pexels]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mykonos este una dintre cele mai populare insule din Grecia. Astfel, frumusețile sale sunt nenumărate, iar printre acestea se numără și Plaja Paraga. Această fâșie de nisip care este scăldată de apa turcoaz și limpede este locul perfect pentru toate categoriile de turiști datorită faptului că este împărțită în două plaje separate.

Una dintre ele este mai liniștită, fiind special concepută pentru familiile cu copii, iar cealaltă este mai agitată, fiind locul perfect pentru o vacanță cu prietenii, unde vei avea parte de muzică, jocuri și taverne. Restaurantele cu specific pescăresc și mâncărurile tradiționale sunt nelipsite de pe ambele plaje și constituie un deliciu culinar pe care fiecare turist trebuie să-l încerce.

Plaja Elafonissi, Creta

Insula Creta, la rândul său, se poate lăuda cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, iar în top este Plaja Elafonissi. Această plajă este cunoscută și sub numele de plaja roz, datorită nisipului roz, al cărei culoare este dată de bucățelele sfărâmate de corali și cochilii. Astfel, nisipul de un alb imaculat mărginit de cel de culoare roz și apele turcoaz creează un peisaj paradiziac, care cu siguranță îți va tăia respirația și te va face să nu îți dorești să pleci din acest paradis exotic. 

Plaja Paleokastritsa, Corfu

Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia
Cele mai frumoase plaje din Grecia[Sursa foto: freepik]

Pe Plaja Paleokastritsa din Insula Corfu au absolut toate ingredientele necesare pentru o vacanță de neuitat: apă limpede turcoaz, nisip auriu, mare înconjurată de munți și stânci, magazine, soare, taverne și restaurante. Este locul perfect unde poți să-ți petreci o vacanță de neuitat pe parcursul căreia să te bucuri de plajă, excursii cu barca și să admiri munții pitorești care înconjoară și protejează plaja.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Plaja Marble, Thassos

Plaja Marble este cu siguranță cea mai frumoasă plajă de pe Insula Thassos, situată fiind în topul celor mai frumoase plaje din Grecia. Denumită și Plaja de marmură, întreaga suprafață a sa este acoperită cu pietricele din marmură albă, care au înlocuit nisipul. Astfel, apa de smarald și plaja albă din pietricele de marmură creează un spectacol de culoare și de texturi, fiind locul potrivit pentru o vacanță exotică. 

Plaja Navagio, Zakynthos

Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia
Cele mai frumoase plaje din Grecia[Sursa foto: pexels]

Plaja Navagio este una dintre cele mai izolate plaje din Grecia, iar acest lucru o face cu atât mai specială cu cât nu trebuie să te confrunți cu aglomerația de pe alte plaje populate. Odată ce ajungi pe Plaja Navagio te vor întâmpina peisaje superbe conturate de stânci înalte din calcar, pietriș alb și o mare de o culoare care își dă senzația că te afli într-un colț de rai.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies