Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria. Topul celor mai frumoase stațiuni de la Marea Neagră

Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria. Topul celor mai frumoase stațiuni de la Marea Neagră
Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria. Topul celor mai frumoase stațiuni de la Marea Neagră

Află din rândurile următoare care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria și planifică-ți o vacanță de neuitat!

Sezonul estival a început deja, iar odată cu acesta putem în sfârșit să ne bucurăm de plajă, de soare și de un bronz perfect.

Pentru a avea parte de toate acestea trebuie mai întâi să ne găsim locația potrivită care să ne ofere peisaje extraordinare scăldate în lumina soarelui.

Plajele din Bulgaria sunt unele dintre cele mai apreciate din Europa de Est, fiind pentru mulți români în topul destinațiilor turistice.

Astfel, mulți dintre noi alegem să vizităm Bulgaria pentru distanța relativ scurtă de parcurs până peste hotare, cât și pentru stațiunile sale de-a dreptul spectaculoase, ce ne oferă tot confortul de care avem nevoie la prețuri foarte bune.

Dacă și tu vrei să îți planifici o vacanță în Bulgaria în cadrul căreia să ai parte de nisip fin, ape cristaline, peisaje de poveste, servicii de calitate și prețuri accesibile, atunci acest articol cu siguranță că va veni în ajutorul tău.

Descoperă care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria și alege-ți destinația perfectă pentru vacanță la Marea Neagră.

Sunny Beach

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Turcia. Răsfăț pentru simțuri, o combinație perfectă între soare, mare și peisaje de vis

Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria
Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria[Sursa foto: pexels]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sunny Beach este fără doar și poate în topul celor mai frumoase stațiuni din Bulgaria, fiind totodată cea mai populară și cea mai mare stațiune de la Marea Neagră. Se află în apropiere de orașul Nassebar, iar turiștii care vor să-și planifice o vacanță pe litoralul bulgăresc ar trebui să ia în calcul această stațiune pentru multitudinea de facilități pe care le oferă. Plaja este foarte lată, apa curată și, de asemenea, există o mulțime de restaurante, baruri și magazine.

De asemenea, acolo veți găsi atât zone pentru șezlonguri și umbrele, cât și zone de plajă liberă. Această stațiune este ideală pentru toți cei care caută un concediu mai animat, fiind cunoscută pentru petrecerile care se țin aici pe timp de vară.

Nisipurile de Aur

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Italia. Topul plajelor italiene care te vor încânta cu frumusețea lor naturală și atmosfera relaxantă

Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria
Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria[Sursa foto: freepik]

Nisipurile de Aur, la rândul său, se poate lăuda ca fiind una dintre cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria. Situată la doar 19 kilometri de orașul Varna, pe această plajă veți întâlni cel mai curat nisip de la Marea Neagră. Mai mult decât atât, în această regiune vegetația este foarte bogată, iar stațiunea este asemenea unui parc, fiind ferită de poluare. Într-un sejur la Nisipurile de aur vei avea posibilitatea să te bucuri de soare, plajă, mâncare bună, dar și de water parkul din stațiune, acolo unde poți să practici diferite sporturi nautice.

Astfel, această destinație este potrivită atât pentru vacanțele cu prietenii, cât și pentru cele cu familia.

Stațiunea Albena

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Topul celor mai spectaculoase plaje, ce te vor cuceri cu apele lor cristaline și peisajele de neuitat

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria
Care sunt cele mai frumoase stațiuni din Bulgaria[Sursa foto: pexels]

Stațiunea Albena se află situată la aproximativ 30 de kilometrii distanță de Varna și 12 km de Balcik. Avolo vei găsi 21 de plaje private sau publice, cu intrare în mare și cu nisip fin. Astfel, ai o paletă largă de unde poți alege, fiind o stațiune pentru toate buzunarele. De asemenea, pe întreg teritoriul plajelor se găsesc atât locuri cu șezlonguri și umbrele, care se închiriază pe parcursul întregii zile, cât și locuri potrivite pentru plajă liberă, unde pur și simplu te poți așeza la soare. Această stațiune este perfectă pentru o vacanță cu familia, mai ales dacă aveți copii. Cei mici vor avea parte de o mulțime de activități pe lângă plajă și bălăceală în mare, cum ar fi parcuri acvatice și terenuri de sport, iar cei mari se vor putea bucura de accesul în cadrul restaurantelor, barurilor și de spectacolele organizate în stațiune.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia. Topul celor mai frumoase plaje grecești care te vor cuceri cu priveliștile lor spectaculoase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies