Care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume 2024

Care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume 2024
Care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume 2024

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai frumoase plaje din întreaga lume!

Plajele sunt locuri de refugiu și de relaxare pe tot timpul anului, nu doar în sezonul estival. În fiecare an, destinațiile de plajă devin din ce în ce mai populare, iar noi colțuri de paradis sunt descoperite de turiști. În 2024, câteva plaje din întreaga lume s-au evidențiat prin frumusețea lor naturală, ape cristaline și nisip fin, devenind adevărate atracții pentru călătorii pasionați de soare și mare. Află din rândurile următoare care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume în 2024!

Cele mai spectaculoase plaje din lume 2024

Care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Care sunt destinațiile de vis ale celebrităților din România

Spiaggia dei Conigli, Italia

Spiaggia dei Conigli este localizată pe insula Lampedusa din Italia și este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din lume în 2024. Acest plajă impresionează prin peisajul său de vis, care combină apele de un albastru ireal cu nisipul fin.

Plaja este situată într-un cadru protejat, făcând parte dintr-o rezervație naturală, iar datorită vieții marine bogate, Spiaggia dei Conigli este un loc ideal pentru înot și snorkelling. Mai mult decât atât, plaja din Italia este cunoscută ca un loc de depunere a ouălor pentru broaștele țestoase marine, lucru care adaugă un plus de magie acestui loc.

Trunk Bay, Insulele Virgine ale Statelor Unite

Care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cele mai populare destinații ale vedetelor românești în 2024

Plaja Trunk Bay se află pe insula Saint John și face parte din Parcul Național Insulele Virgine, fiind protejată și păstrată într-o stare naturală de excepție.

Pe lângă snorkelling, plaja este perfectă pentru înot și pentru petrecerea timpului la soare, fiind recunoscută pentru apa cristalină și curenții blânzi. Această plajă este una dintre cele mai apreciate și frumoase plaje din lume, un loc pe care orice iubitor de natură și mare ar trebui să-l viziteze cel puțin o dată în viață.

Ka’anapali Beach in Hawaii

Ka’anapali Beach, situată pe insula Maui din Hawaii, este una dintre cele mai emblematice plaje ale arhipelagului.

Plaja se întinde pe o distanță de aproximativ 5 kilometri și oferă o gamă variată de activități recreative. De la snorkeling și înot, până la plimbări cu barca și scufundări, Ka’anapali Beach este un loc ideal pentru iubitorii de sporturi acvatice. Ka’anapali Beach este cunoscută și pentru resorturile de lux care se aliniază de-a lungul malului. Acestea oferă o gamă variată de servicii, de la spa-uri la restaurante fine dining.

Acest loc splendid nu este doar o destinație de vacanță, ci este și o plajă încărcată de istorie și cultură. În trecut, zona era folosită de regii hawaieni pentru relaxare și ceremonii importante. Astăzi, turiștii pot asista la tradiționalele ceremonii de scufundări de pe Black Rock, o practică ce amintește de vechile tradiții polineziene.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume 2024[Sursa foto: freepik]

Grace Bay Beach, Insulele Turks și Caicos

Grace Bay Beach este cunoscută pentru apele sale de un albastru vibrant și pentru nisipul alb și fin care se întinde pe mai mulți kilometri. Infrastructura turistică din zona Grace Bay este excelentă, cu o varietate de resorturi de lux, restaurante și facilități care completează experiența de vacanță. Plaja este bine întreținută, iar accesul este ușor, lucru care o face potrivită atât pentru familii, cât și pentru cei care caută o evadare romantică.

Plaja Ipanema, Brazilia

Care sunt cele mai spectaculoase plaje din lume 2024[Sursa foto: freepik]

Plaja Ipanema din Rio de Janeiro, Brazilia, este una dintre cele mai iconice plaje din lume. Ea este situată în inima orașului, între cartierele Leblon și Arpoador. Aceasta este cunoscută pentru atmosfera sa vibrantă, cu nisip fin și ape strălucitoare de un albastru intens. Plaja este ideală pentru o varietate de activități, de la surfing și volei pe plajă, până la simple plimbări pe malul mării. Apele sale sunt perfecte pentru înot, deși valurile pot fi uneori destul de puternice, făcând-o un loc preferat și de surferi.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Top 10 locuri preferate de vedetele românești pentru vacanțele de vară

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies