Care sunt detaliile pe care barbatii nici macar nu le observa la femei?

Care sunt detaliile pe care barbatii nici macar nu le observa la femei?
Care sunt detaliile pe care barbatii nici macar nu le observa la femei?

Femeile sunt atat de preocupate de felul in care arata si pun mare pret pe detalii in timp ce in cazul barbatilor lucrurile stau exact invers. Iata ce nu vad barbatii!

Varfurile despicate- nici macar nu ar putea sa iti descrie cum arata. Asa ca nu iti mai face atatea griji daca vrea sa iti mangaie parul!

Manichiura si pediciura- chiar si in cazul in care observa ca ai manichiura ingrijita nu prea le pasa. Sau celor carora le pasa sunt prea putini.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Brand-ul posetei tale- niciodata sa nu iti cumperi o geanta scumpa doar ca sa il impresionezi, pentru ca

barbatilor toate gentile li se par la fel.

Aluziile fine -  daca vrei ceva de la el, cel mai bine este sa i-o spui direct. Barbatii nu sunt atat de receptivi ca noi femeile cand vine vorba de astfel de semnale.

Ca au o relatie cu o femeie minunata- bine, poate nu e chiar o regula generala insa de cate ori nu ai auzit clasica poveste ca si-a dat seama ce femeie a avut langa el abia dup ace a pierdut-o!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies